Reklama

Reklama

Neviňátka

  • Norsko De uskyldige (více)
Trailer 1

Film sleduje čtyři děti, které se spřátelí během letních prázdnin. Když se ocitnou bez dozoru dospělých, objeví v sobě skryté schopnosti. Rozhodnou se je prozkoumat na hřišti a v nedalekém lese. Jejich nevinná hra však nabere temný spád a odstartuje sled podivných událostí. (Cinemax)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (100)

Hellierer 

všechny recenze uživatele

Minimalistické, surové a nepříjemné drama s několika nepříjemnými scénami, ale také občas až mrtvolně pomalým tempem, které hlavně z počátku dokáže lehce ubít. Na druhou stranu i přes trochu štědřejší stopáž se daří atmosféru šponovat a diváka vtahovat, za což kromě jiného muže i vynikající casting dětských tváří, jímž se skvěle daří prodávat paranormální naturálnost. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Dětství – to je zajímavé období. Nádherné, kruté, sobecké, zvídavé, zkreslené, nebezpečné. Čtyři děti včetně autistické dívky se „spřátelí“ během letních prázdnin. Tak trochu na sebe zbyly, protože velké panelákové sídliště je v době prázdnin poloprázdné, nicméně brzy vyjde najevo, že jsou obdarované jistými neobvyklými schopnostmi. A divák postupně sleduje, že se dají využít správným i špatným způsobem, protože děti nemusejí nutně dumat nad důsledky svého konání. A z hraní nevinných her jsou najednou docela kruté hrátky. Eskil Vogt (podílel se na scénáři k Nejhoršímu člověku na světě) pozoruje dětské nitro se všemi jeho „ošklivostmi“, které pomalu přerůstají v hrůzné věci. Atmosférické, pomalé a znepokojivé. ()

Reklama

Immortal17 

všechny recenze uživatele

Viděli jste Srbský film, Grotesque nebo Zkažená mládež?! S největší pravděpodobností bych tento film zařadila přesně do této kategorie otřesných snímků. V prvních zhruba dvaceti minutách filmu jsem pocítila neskutečný záchvěv hrůzy, kdy jsem byla nucena, doslova, zavírat oči a hlasitě prosit, aby to skončilo. Tohle se, přátelé, stává pouze ve výjimečných případech, kdy režisér absolutně nezná žádné skrupule a s divákem má nula soucitu. Některé scény byly opravdu těžké sousto, obzvlášť tedy ta první, kdy jsem sbírala veškerou svou odvahu film vůbec dokoukat do konce. Popadl mě svíravý pocit na hrudi, a obavy, že se počínání ve filmu bude opakovat, trvaly snad celých 117 minut. Abych se vyhnula posttraumatické stresové poruše se slovy „Teď opravdu nemohu jít spát nebo budu mít noční můry “ (které jsem měla i přesto, jen si ale stěží vybavuji přesný děj), byla jsem nucena si po skončení tohoto filmu podívat na malinko "klidnější" snímek. Překvapuje vás tedy potom určitě, že hodnotím film 4*. To proto, že děj vyzobrazuje skutečný krutý život a některé reálné situace, ze kterých je nám zle i v našem skutečném světě, nikoliv jen na obrazovce, když nepomyslím na fakt, že tady všechno vznikalo malinko jinak. ()

Aurus odpad!

všechny recenze uživatele

Mám velmi rád horory, mám hodně rád thrillery a drama nejsou špatné ale tohle je velmi špatná kombinace. Tenhle horor je prostě hodně špatný... Je strašně moc zdlouhavý a tak moc nudný. Nechápu kdo tento horor dělal, hádám že člověk který dělal samé drama a o hororech vý úplný hovno. Pokud se tento film někomu líbil tak ať se mu líbí, já mám prostě jiný názor na tuhle pro mě sračku. Příběh je docela zábavbý, ale fakt hodně zdlouhavý, postavy jsou nesympatické, hudba je docela ok, atmosféru tento film má docela dost slabou, napětí je zde jenom jednou, lokace jsou docela zajímavé a kamera filmu je docela povedená. No pro mě fakt sklamání protože když jsem viděl to hodnocení 65% tak sem si říkal že to bude nejmíň docela kvalitní horor a dostanu úplnou sračku která se pro mě stala jako jeden z nejhorších filmů které jsen kdy viděl. No za mě 0,5/10. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem něco trochu podobného, jako byla kdysi nízkorozpočtová Kronika. Bohužel seveřani na to jdou jinak a přináší zdlouhavý a pomalu gradující film o psychicky narušených a mimořádně nebezpečných fakanech, kteří objevují své nadpřirozené schopnosti a nepřinese to nic dobrého. Film v divákovi zanechá pár šokujících scén (kočka) ale jinak vyzní naprázdno a závěr není tak strhující, jak děj sliboval. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (1)

  • V čase 14:05, keď si dievčatko vyzuje topánku, má ponožku krvavú, ale v nasledujúcom zábere už nie. (GabrielGabko)

Reklama

Reklama