Reklama

Reklama

Tajemství mořské hlubiny

(festivalový název)
  • Německo Die Pfefferkörner und der Schatz der Tiefsee (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nepřekonatelná pětice dospívajících přátel napne všechny své detektivní síly k tomu, aby vyšetřila, kdo stojí za únosem oceánografky. Ta totiž přišla na způsob, jak se zbavit plastového odpadu v oceánech, čímž si udělala pár nepřátel. Pochybný obchodník s odpadem však nemá žádné zábrany, a tak začíná závod s časem, v němž jde nejen o záchranu života jedné oceánografky, ale také o jejich vlastní budoucnost. (Zlín Film Festival)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Tymto padom som narazil na nemecke tinedzerske filmy. Nic moc, dialogy su slaboduche, film som si o hodinu nepamatal  : 50 % ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Tajomstvo morskej hlbiny je voľným pokračovaním seriálu Pfefferkorner a hlavne filmu Cesta za Černými rytíři. Z neho priamo kopíruje mnohé detaily (eko zápletka, IT hračky). V podstate všetko, okrem výbornej kamery a hudby, ktoré nahrádzajú mysterióznu zápletku, je odvarom z CZČR. 2 sa, na rozdiel od 1, berie smrteľne vážne a sama seba štylizuje do pozície detskej bondovky. Ani vzťahy vnútri partičky detektívov, žiaľ, nie sú tak prepracované a vtipné ako boli v 1. Ale ak vaše deti 1 nevideli, 2 sa im bude určite páčiť. ()

Reklama

Galerie (27)

Reklama

Reklama