foto

Max Riemelt

  • nar. 7.1.1984 (33 let)
    Berlín, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento mladý německý herec pochází z Berlína, kde se narodil 7.1.1984. Svou hereckou vášeň objevil již na škole, když si zahrál roku 1998 v seriálu ZWEI ALLEIN. Následovala role ve filmech EIN WEIHNACHTSMÄRCHEN, malé epizodní role v německých kriminálních seriálech COBRA 11 a WOLFŮV REVÍR a dále také ve filmu HURÁ NA MEDVĚDA.

Svou první větší roli si odbyl ve filmu HOLKY TO CHTĚJ TAKY (Mädchen Mädchen) v roce 2000, na což poté navázal v roce 2004 rolí Flina v druhém pokračování HOLKY TO CHTĚJ TAKY 2 (Mädchen, Mädchen 2 - Loft oder Liebe). Svou doposud největší roli ztvárnil v německém dramatu odehrávajícím se v prostředí nacistické propagandy, ve filmu NAPOLA (2004). V současné době (2008) jej můžeme vidět v dalším německém dramatu NÁŠ VŮDCE (Die Welle) svou rolí Marca.

Karel "DruidKarel" Mach

Herecká filmografie

Filmy

2018 Grim Night
2017 Berlin Syndrome
2016 Freier Fall 2
Sense8 - A Christmas Special (TV film)
2015 Amnézie
Freistatt
Lichtgestalten
Storno - Todsicher versichert (TV film)
2014 Auf Das Leben!
Město 44
Sama v oblacích (TV film)
2013 Blutgeld (TV film)
Stunde des Bösen - Der zweite Mann (TV film)
Volný pád
2012 Auslandseinsatz (TV film)
Čtvrtá mocnost
Du hast es versprochen
Heiter bis wolkig
Můj německý přítel
2011 PlayOff
Schandmal - Der Tote im Berg (TV film)
Tage die bleiben
Urban Explorer
2010 Wir sind die Nacht
2009 13 Semester
2008 Běž o život
Náš vůdce
Schattenboxer, Die
Tausend Ozeane
Up! Up! To the Sky
2007 An die Grenze (TV film)
Mörderischer Frieden
2006 Der Untergang der Pamir (TV film)
Rudý kakadu
2005 (Feinde)
Hallesche Kometen
Nachtasyl (TV film)
2004 Holky to chtěj taky 2
Napola: Hitlerova elita
Neuland
2003 Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Ein tiefer Fall (TV film)
Osudný jackpot (TV film)
2001 Holky to chtěj taky
Mein Vater und andere Betrüger (TV film)
2000 Brennendes Schweigen (TV film)
Hurá na medvěda
1999 Ein Weihnachtsmärchen - Wenn alle Herzen schmelzen (TV film)
1997 Familie zum Küssen, Eine (TV film)

TV seriály

2017 Sense8 (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (9)
2015 Sense8 (TV seriál)
I Can't Leave Her (S01E12)
Just Turn the Wheel and the Future Changes (S01E11)
What Is Human? (S01E10)
další epizody (12)
2010 Místo činu: Berlín (TV seriál)
1996 Kobra 11 (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)

Dokumentární

2005 Videotagbuch von Dennis Gansel
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace