Reklama

Reklama

Acapulco HEAT

(seriál)
USA, (1993–1999), 35 h 12 min (Minutáž: 44 min)

Hrají:

Catherine Oxenberg, Brendan Kelly, Alison Armitage, Spencer Rochfort, Holly Floria, Michael Worth, Randy Vasquez, Graham Heywood, John Vernon, Fabio (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(48)

Obsahy(1)

Ashley Hunterová- Coddingtonová (CATHERINE OXENBERGOVÁ), bývalá agentka MI6, a Mike Savage (BRENDAN KELLY), bývalý agent CIA, spolu velia jednotke H.E.A.T. skupine špecialistov, naverbovaných bojovať v tajnej vojne s medzinárodným terorizmom. So základňou v Puerto Vallarta v Mexiku, tím pôsobí na celom svete. Maskujú sa ako majitelia a modelky módnej spoločnosti so špecializáciou na plážové oblečenie. Ich najlepšími agentmi sú Catherine Avery Pascalová (ALISON ARMITAGEOVÁ), prezývaná Cat, Krissie Valentineová (HOLLY FLORIOVÁ), Tommy Chase (MICHAEL WORTH), Marcos (RANDY VASQUEZ) a Brett (SPENCER ROCHFORT). Celkom sa nakrútilo 48 epizód, v rokoch 1993-94 vzniklo 22 epizód, v rokoch 1998-99 sa nakrútili zostávajúcu druhú sériu Acapulco H.E.A.T. II. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (25)

A.MacGyver 

všechny recenze uživatele

Jako malý kluk jsem to žral. Jo doba, kdy na tv nova a tv prima byli seriály jako Acapulko, MacGyver, Vražedné pobřeží, nulová šance, a-team, hvězdná brána (ta až později), magnum, tarzan, pobřežní hlídka, profesionálové, odpadlík, Hardcastle a McCormick atd... jsou bohužel nenávratně pryč. Dnes máme milion a jeden tv kanál a není co vybrat. Z nostalgie dávám dvě hvězdičky ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak na tie roky to bolo zo strany Američanov riadne amatérske, tá technika, agenti, to aj v kreslených filmoch bola lepšia akcia a technika. Zvláštne, že hore chýba označenie krimi, asi to ako kriminalistické správcovia ČSFD ani neberú a to vypovedá aj o tom, aké to bolo slabé a pre mňa nesledovateľné. ()

Reklama

Caelos 

všechny recenze uživatele

aneb plážová tajná služba. Svého času, před více než deseti lety (vlastně o něco více než, více než deseti lety) jsem to celkem sledoval, posednuvší všemi těmi übersecret skvělými Knight Ridery, Cobrami, Airwolfy a dalšími podobnými seriály, v nichž supertajná organizace zachraňuje všechny a všechno jako na běžícím páse. Nicméně, nedávno jsem shlédl jeden díl... Je to hrůza:) Hraje v tom i božský Fábio, o kterém jsem si jako malé Caelosátko myslel, že je to herec na způsob aktuálního guvernéra státu California. To kvůli tomu, že je to celkem hromotluk, že je to jen blbý model (doslova) jsem zjistil až o pár let později. Slečna Oxenberg byla hezká. Jinak je to blbost. nostalgických 2/10 ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

K tomuhle mám prostě nostalgickej vztah. A trochu mě štve ta černá barva, ale co už nadělám. Tohle je jeden ze seriálů na kterých jsem rostl. Fakt bych chtěl tuhle první sérii sehnat. Od svých dětských let jsem to neviděl, takže nedokážu posoudit jak bych k tomu přistoupil dneska. Je fakt, že když jsem na tom ulítával, tak mi bylo zhruba těch 12, 13 let. Každopádně tenhle původní tým jsem žral. Kurva fakt bych to chtěl sehnat a po letech zase zkouknout! Jo to byli nostalgický časy. Škola, úkoly a hned potom Acapulco H.E.A.T! 70% ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Další z nekonečné řady špiónských akčních seriálů z atraktivního prostředí, patřičně atraktivně obsazený pro potěchu oka dam i pánů, s několika dobře napsanými díly a ničím víc. Podle mě průměr, protože jsem se na HEAT jako dvanáctiletý pravidelně díval a (tehdy) se výborně bavil. Ale když je řeč o sérii ze sezóny 98-99...hanba pluť. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama