foto

Julie Bowen

  • nar. 3.3.1970 (46 let)
    Baltimore, Maryland, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Celým jménem Julia Bowen Luetkemeyer se narodila 3.3.1970 v Baltimore, Maryland. Má dvě sestry. Vyrostla na předměstí Ruxton. Nastoupila na Brown University, a studovala obor Italská renesance. V prvním roce strávila rok v italské Florencii.

Už při studiích na vysoké škole měla nějaké role, například v GUYS AND DOLLS, STAGE DOOR nebo LEMON SKY. Před tím než absolvovala, získala hlavní roli v nezávislém filmu FIVE SPOT JEWEL. Po absolvovaní získala roli v „mýdlové opeře“ LOVING. V roce 1994 debutovala v televizním filmu po boku Paula Rudda v dramatu RUNAWAY DAUGHTERS.

Po nějaké době hraní vedlejších rolí v seriálech dosáhla na roli učitelky angličtiny Carol Vessey v seriálu ED. Objevila se i jako exmanželka Jacka Shepparda ve ZTRACENÝCH. Na podzim roku 2005 se připojila k obsazení seriálu BOSTON LEGAL, kde hraje právničku Denise Bauer. V roce 2008 byla k vidění ve vedlejší roli v seriálu TRÁVA.

Od podzimu 2009 získala roli v sitcomu na ABC, MODERN FAMILY. Za tuto roli byla nominována na cenu Primetime Emmy Award za Nejlepší vedlejší herečku v komediálním seriálu. Byla k vidění v reklamě na Neutrogenu. A objevila se i v epizodě JEOPARDY!

Provdala se za Scotta Phillipse, softwarového technika, 9. září 2004. V roce 2007 se jim narodil syn Oliver McLanahan. V roce 2009 se jim narodila dvojčátka, opět synové John a Gustav.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

2014 Letadla 2: Hasiči a záchranáři
2012 All in for the 99%
Knife Fight
2011 Conception
Šéfové na zabití
Velký skok
2010 Bláznivá svoboda
2009 Taková moderní rodinka (TV seriál)
2007 Sex 100+1
Wainy Days (TV seriál)
2005 Děti Ameriky
Jake in Progress (TV seriál)
Partneři
Tráva (TV seriál)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Ztraceni (TV seriál)
2002 Můj přítel Monk (TV seriál)
NBC's Funniest Outtakes (TV film)
2001 Amy's Orgasm
K. O.
Liga spravedlivých (TV seriál)
Venus and Mars
You're Killing Me...
2000 Ed (TV seriál)
1999 Griffinovi (TV seriál)
Poslední muž na planetě Země (TV film)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1998 Dawsonův svět (TV seriál)
Oh Baby (TV seriál)
Trojka (TV seriál)
1997 Americký vlkodlak v Paříži
1996 Jako vejce vejci
Rivalové
1995 Extreme (TV seriál)
Podivné náhody (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
Rebel Highway (TV seriál)
Runaway Daughters (TV film)
Správná pětka (TV seriál)
Where Are My Children? (TV film)
1993 Acapulco HEAT (TV seriál)
Prváci (TV seriál)
Příběhy ze života: Neviditelné jizvy: Příběh Katie Koestnerové (TV film)
1992 Lifestories: Families In Crisis (TV seriál)
1983 Loving (TV seriál)

TV pořady

2015 67. Emmy Awards (TV pořad)
2014 Late Night with Seth Meyers (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2014 (TV pořad)
20th Annual Screen Actors Guild Awards, The (TV pořad)
2013 Hollywood Game Night (TV pořad)
2012 Billboard Music Awards 2012 (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2012 (TV pořad)
64. Emmy Awards (TV pořad)
2011 The 37th Annual People's Choice Awards (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2011 (TV pořad)
63. Emmy Awards (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
62. Emmy Awards (TV pořad)
2008 The Doctors (TV pořad)
2003 Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)
NBC 75th Anniversary Special (TV pořad)
1994 Inside the Actors Studio (TV pořad)
1989 More You Know, The (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace