Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nepolapitelný odstřelovač začne metodicky likvidovat klíčové postavy jihokorejské rozvědky. Speciální agent Ryu a jeho parťák Lee z toho podezírají nejlepšího severokorejského zabijáka, slečnu Hee. Postupem času to ale začíná vypadat, že by se spíš měli soustředit na svůj vlastní rajón, protože se zdá, že v něm mají krysu... (cubajz)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (34)

Ketri 

všechny recenze uživatele

Jedna rudá hvězda musí dolů. Jen se divím, že se severokorejská jednotka se svými superschopnostmi zahazovala s nějakými Jihokorejci. S takovým potencionálem mohli za chvíli sedět v Zakázaném městě. Jinak skvělý film, ani jsem netušila, že to trvalo 2 hodiny. Rychle ubíhající děj, výborní herci a mladý Kang-ho Song. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,VY DVA JSTE NEJLEPŠÍ AGENTI, KTERÉ MÁME. VAŠÍ HLAVNÍ PRIORITOU JE DOSTAT JI......“ /// Bang-hee Lee. Severokorejská smrtící mašina. A vůbec, všichni ti ,,ze severu“ dělaj těm ,,na jihu“ pakárnu. Trocha špionáže, trocha politiky a kus akce. Všechno dohromady to dává smysl, takže po hodince jsem zralej ke skládání oslavných songů, když v tom – neprůstřelný agenti a superhrdinská dokonalost sráží mé nadšení. Optimisticky ovšem připomínám, že s tímto lapsusem se akce dvojnásobí. Tak babo raď! Tohle mohla bejt **** jak vyšitá. Závěrečnej finiš obstarává love story…, fakt, nebejt těch bezduchejch píčovin… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Nechápu, co by mohli mít společnýho štěnice a ryby. (Akvárko?) 2.) Baví mě, když jsou kluci (a holky) z KLDR v akci. 3.) Thx za titule ,,risokramo“ a ,,mevrt“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE *** NAPĚTÍ * ()

Reklama

tombac 

všechny recenze uživatele

Řemeslně slušně zvládnutý akční film o souboji elitních agentů Severní a Jižní Koree na pozadí pokusů obou zemí o sblížení. Po klišovitosti děje lze Shiri ještě vytknout do očí bijící schopnost severokorejských agentů unikat z obklíčení mnohonásobných přesil speciálních jednotek. Přestřelky mohly být nasnímány dynamičtěji a efektněji, na druhou stranu snímek oproti současné akční špičce moc nezaostává. Vedle vizuálního provedení je dalším velkým lákadlem filmu herecký duel Han Suk-kya a Choi Min-sika. 7/10 ()

Idaho 

všechny recenze uživatele

Nadhodnocená srágorka, v níž se se za maskou „chytrého“ politického thrilleru skrývá mix romantiky a špatného akčního filmu úrovně Commanda (nikdo mi nevymluví, že se speciální jednotky a tajní agenti s v tomto filmu nechovají jako banda idiotů). Za zbytečně nevyužité dobré herecké výkony dávám 30 %. Pro korejskou kinematografii možná důležitý film, pro filmového diváka film vcelku zbytečný. ()

kikuka 

všechny recenze uživatele

..mix akcie - dramy/napatia - romantiky..velmi zrucne a zaroven v obraze (sposobe snimania - najma "nerotujuce" zabery) ukazujuce schopnost vlastnej variacie na hollywoodsky maistream, ktory pomerne dlho ovladal korejske kina..//..swiri, okrem toho, co pise Adrian, je tiez jednym z breakov v tematickom tabu - a to v dvoch liniach: osobnej i akejsi verejnej..tabu, o ktorom hovorim, spociva v zakaze hovorit o severnej korei inak ako o krajine, kde su draci, levy a komunisti..v ziadnom pripade by to nemala byt zem, kde chcu mier, slobodu a vlastne zivot, aky vedie juh..tato myslienka je vo filme (pre istotu) explicitne vyjadrená a vztiahnutá aj na súkromný vzťah..a ešte som si prečítala, že je swiri jeden z najvýznamnejších filmov v rámci hallyu - korejskej horúčky, ktorá sa strhla v 90. rokoch.. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • V jedné scéně je vidět, že hlavní hrdina má na stěně v bytě plakát s českým nápisem "Saténový střevíček". (damned)

Reklama

Reklama