Reklama

Reklama

McDonaldová a Dodds - Série 3 (2022) (série)


Tajemný úsměv (S03E01)

(epizoda)
  • Velká Británie Belvedere

Obsahy(1)

V parku za bílého dne je nalezena mrtvá mladá žena. Když na místo dorazí detektivové McDonaldová a Dodds, zaskočí je, že se žena hezky usmívá. Umírala tedy velice příjemnou smrtí, za kterou patrně stojí výtažek z jedovaté brazilské byliny... (TV Prima)

Recenze (3)

mac000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát velmi dobrá a inteligentní zápletka (s hlavní postavou epizody připomínající Higginse z My Fair Lady) a odhalení pachatele neznámé až do poslední minuty. Postava seržanta Doddse se vyvíjí a je plnohodnotným partnerem McDonaldové . ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V téhle nové (pro mě) epizodě,už Dodds nepůsobí navenek jako třasořitka ,jak si ho pamatuji z předešlých sérií.Vadila mi kamera která ve většině případech snímala jakoby odspodu.V jedné situaci vcházejí detektivové do Belvederu a u brány stojí v květináči zelený (asi) bambus,když po chvíli vycházejí, byl uschlý.Na konci filmu už je zase zelený. ()

Reklama

Anianna 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobrá detektivka. Trochu překombinovaná, ale o to více nepředvídatelná. Ten lingvistický přesah dává příběhu punc povedené intelektuálštiny, a to se mi tedy dost líbilo. Bonbonkem pak pro mě bylo zjištění, že Sian Phillips, kterou znám už z Já, Claudius, je stále v 90 letech aktivní herečkou. ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama