Reklama

Reklama

Figarovy fobie

(seriál)
  • Austrálie Figaro Pho
Austrálie, 2009, 26x2 min

Scénografie:

Deane Taylor

Obsahy(1)

Seriál, který získal tři ocenění KidScreen Awards, se točí kolem komických nehod chlapce jménem Figaro, který trpí celou řadou fóbií. Má strach snad opravdu ze všeho, včetně pavouků, zeleniny, vousů... Dobrý den, vítejte ve Figarově domě! Figaro je trochu nervózní z cizích lidí, ale vy vypadáte velmi mile a možná mu budete schopni pomoci s některou z jeho mnoha fóbií. Figaro vás rád uvítá, pokud tedy nejste zvyklí jíst mentolky, nebo nenosíte vlněný svetr. Možná byste měli vědět, že Figaro má strach z mnoha věcí, které vám přijdou naprosto běžné a neškodné… (HBO Europe)

(více)

Recenze (6)

Carol Pifková

všechny recenze uživatele

No bohužiaľ mala som tú česť vidieť len jednu epizódu na HBO2, ktoré nám omylom nechali spustené. Ale tá jedna epizóda bola dosť v pohode, páčila sa mi animácia v burtonovskom štýle takže seriál určite niekde na nete vyhľadám. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Miniseriálová "Burtonovka", která není vizuálně vůbec špatná. Jako spestření mezi nevyplněným časem na HBO obstojné. ()

tomeek 

všechny recenze uživatele

Vizuálně to opravdu není špatné, ale je to prolezlé vlivem Burtona, že víc už to nejde. Při té stopáži kolikrát ani nepoznáte, co se vlastně stalo a navíc hlavní hrdina nemá uši (wtf?) a vypadá jak mrtvolka. "Zábavností" a stylizačně je to ale lepší než ten trapný lední medvěd, který chodí hned po tom. ()

T-pack 

všechny recenze uživatele

To je zmršený pokus o animované jednohubky. Název fóbie je prozrazen hned na začátku, takže je zápletka a často i pointa tušená. Některé díly jsou skoro strašidelné, pokus o humor je u každého však velmi slabý. Nebýt stylizace a občasných odkazů na jiné snímky (Star Wars, Titanic), tak jde o jasný odpad. Podle mě je zábavnější si seznam fóbií přečíst. ()

yaqwsx 

všechny recenze uživatele

Cítím v tom Burtona. Nevím jestli v tom má prsty, anebo autoři pouze odkoukali jeho styl. Každopádně to tomuto seriálu prospívá. Snad poprvé za život řeknu, že by něco snelo delší stopáž - ano, tento pidiseriál by jsi snesl. Možná díky díky ní by záplekty nepůsobily tak debilně. Viděl jsem cca 6 dílů a pokaždé výtvarný styl potopil děj... ()

Reklama

Reklama