Reklama

Reklama

UčíTelka

(pořad)
Naučný / Rodinný
Česko, 2020, 180 min

Režie:

Jan Fronc

Kamera:

Peter Karpiš

Účinkují:

Petra Křížková (moderátor), Kateřina Kozáková-Bílková (moderátor), David Svoboda

Obsahy(1)

…když děti učí telka. Zábavně-vzdělávací program pro žáky prvního stupně základních škol s podporou MŠMT. (Česká televize)

Recenze (16)

Yarwen 

všechny recenze uživatele

Bylo mi to trapné za tu učitelku, která neuměla dokončit větu, říct, co chtěla. Tohle snad nebylo ani pro první třídu, spíš pro dvouleté děti. Obávám se, že vědomosti to dětem nepřinese, ale chápu, jaká byla snaha, a tak tu jednu hvězdu dám. Pokud to budou někdy opakovat a zároveň se na to bude i někdo dívat, asi se bude dětský divák ptát, co to proboha mají na obličejích... ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Odpad nedám je ze zdvořilosti. Naprosto zmatený koncept bez jakékoliv ucelenosti. Jen aby to bylo levně a rychle. Probírané učivo často nemá s 1. stupněm ZŠ co dělat, hodí se snad do školky, a jinak jde o slepenec už dříve natočených pořadů, násilně hozených k sobě - třeba Hurvínkovy angličtiny, kde má být vtipným momentem, že Spejbl do křížovky místo PES-DOG napsal CHICKEN. Jak se mu to povedlo, fakt netuším. Náš 12letý syn se u toho nudil děsně a nic nového ani k opakování mu to nedalo. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ještě že nemám děcko ve škole zvláště na prvním stupni, kdy se s ním musí rodič furt učit (a nejen teď v době COVIDU). I z toho důvodu dokážu alespoň částečně ocenit tenhle typ výchovných pořadů, přesto si myslím, že chození do škol zvláště těm nejmenším nic nemůže vynahradit. My dospělí si klidně můžeme myslet, že to je píčovina, ale hlavně když se to líbí děckám a o to tu šlo…(podíval jsem se na to ze zvědavosti dvakrát...) ()

Sssiksseilor odpad!

všechny recenze uživatele

Kolosální retardovaná pičovina, která ničemu neprospěje a z dětí udělá tak maximálně další lajnu dementů. Výborně ! VÝBORNĚ !! Jste schopni zopakovat slovo, jaké to bystré děti... Ano, škoda slov, ale když jsem zde zahlédl to množství hvězd, bylo nutno reagovat. Také nevím, ve kterých ústavech nabrali ty nesypmatické učitelky, jenž během své limitované dvacítky ani mnohdy nevypotí jednu kloudnou větu z huby přes svoje šourky na xichtech. Na ranní zeblití pro někoho možná dobrý. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Pohotový, výborně zrealizovaný počin České televize, smysluplný, velmi dobře zvládnutý po všech stránkách, proložený konzultacemi s erudovaným hostem, který odpovídá na dotazy rodičů. Skvělé! Seděli jsme u toho celá rodina, i ten náš malý, školou ještě nepovinný, zasran, který mimořádně vzácně několik hodin neprudil. Za mě jedno velké DĚKUJI! Kromě dětí v momentálním domácím vězení pořad jistě ocení i děti těžce nemocné, pro které je fyzické chození do školního kolektivu luxusem, který si nemohou dopřát tak často, jak by si určitě přály. Palec nahoru! ()

Galerie (38)

Zajímavosti (6)

  • Při své premiéře se ve skupině dětí 4–12 let stal nejsledovanějším pořadem roku 2020 na všech televizních stanicích a 2. nejsledovanějším ve skupině 4–14 let. Dívalo se průměrně 147 tisíc dětí ve věku 4–14 let při podílu na publiku 54,8 %. Pořad sledovali i dospělí, dívalo se 155 tisíc (podíl 12,17 %). [Zdroj: Lupa.cz] (me116)
  • Celkově bylo odvysíláno 66 epizod, což zhruba odpovídá 340 televizním vyučovacím hodinám. [Zdroj: mediaguru.cz] (me116)
  • Vysíláni probíhalo od 16. března 2020 do 19. června 2020 každý všední den na ČT2. [Zdroj: lupa.cz] (me116)

Reklama

Reklama