Reklama

Reklama

UčíTelka

(pořad)
Naučný / Rodinný
Česko, 2020, 180 min

Režie:

Jan Fronc

Kamera:

Peter Karpiš

Účinkují:

Petra Křížková (moderátor), Kateřina Kozáková-Bílková (moderátor), David Svoboda

Obsahy(1)

…když děti učí telka. Zábavně-vzdělávací program pro žáky prvního stupně základních škol s podporou MŠMT. (Česká televize)

Recenze (16)

Yarwen 

všechny recenze uživatele

Bylo mi to trapné za tu učitelku, která neuměla dokončit větu, říct, co chtěla. Tohle snad nebylo ani pro první třídu, spíš pro dvouleté děti. Obávám se, že vědomosti to dětem nepřinese, ale chápu, jaká byla snaha, a tak tu jednu hvězdu dám. Pokud to budou někdy opakovat a zároveň se na to bude i někdo dívat, asi se bude dětský divák ptát, co to proboha mají na obličejích... ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Pohotový, výborně zrealizovaný počin České televize, smysluplný, velmi dobře zvládnutý po všech stránkách, proložený konzultacemi s erudovaným hostem, který odpovídá na dotazy rodičů. Skvělé! Seděli jsme u toho celá rodina, i ten náš malý, školou ještě nepovinný, zasran, který mimořádně vzácně několik hodin neprudil. Za mě jedno velké DĚKUJI! Kromě dětí v momentálním domácím vězení pořad jistě ocení i děti těžce nemocné, pro které je fyzické chození do školního kolektivu luxusem, který si nemohou dopřát tak často, jak by si určitě přály. Palec nahoru! ()

Reklama

topi80 odpad!

všechny recenze uživatele

Česká televize chtěla zase jednou z posledních sil obhájit svou existenci... ...a dopadlo to jako vždycky. Chtěl bych věřit, že kvalita vyučování ve škole je na hony vzdálené od této slátaniny. Estráda, po jejímž zhlédnutí člověk marně pátrá, co to vlastně chtěli dětem říci (a to šlo o učivo pro 1. stupeň). ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Hodnotím pohotovost a kreativitu ČT (viz název), snahu ulevit zahlceným učitelům, kvalitu "výuky", výběr dětí a celkový koncept pořadu. Až po snahu ulevit učitelům nemám problém. "Výuka" je ale opravdu na nízké úrovni, děti jsou tam očividně za trest, nehledě na jejich slabé znalosti (páťáci nejsou schopni odpovědět na základní otázku, k čemu slouží zlomky apod.) a průběh pořadu, kdy děti napíší na tabuli tři příklady (nebo udělají tři cviky) a přiběhne další osoba s tím, že nestíhají a musí se pustit nějaký ošklivě kreslený nesmysl... 50:50, ale já bych (jakožto ex-šprtka) spokojená nebyla, takže dolů. ()

Sssiksseilor odpad!

všechny recenze uživatele

Kolosální retardovaná pičovina, která ničemu neprospěje a z dětí udělá tak maximálně další lajnu dementů. Výborně ! VÝBORNĚ !! Jste schopni zopakovat slovo, jaké to bystré děti... Ano, škoda slov, ale když jsem zde zahlédl to množství hvězd, bylo nutno reagovat. Také nevím, ve kterých ústavech nabrali ty nesypmatické učitelky, jenž během své limitované dvacítky ani mnohdy nevypotí jednu kloudnou větu z huby přes svoje šourky na xichtech. Na ranní zeblití pro někoho možná dobrý. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (6)

  • Vysíláni probíhalo od 16. března 2020 do 19. června 2020 každý všední den na ČT2. [Zdroj: lupa.cz] (me116)
  • Od zahájení vysílání v půlce března 2020 si tento pořad pustilo na 600 000 dětí. [Zdroj: mediaguru.cz] (me116)
  • Pořad vznikl s odbornou garancí Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy. [Zdroj: ceskatelevize.cz] (SONY_)

Reklama

Reklama