Reklama

Reklama

Nova je s vámi

(pořad)

Obsahy(1)

Známé osobnosti, ale i obyčejní diváci, sdílejí každodenní problémy, ale i úsměvné momenty, za kterými stojí opatření kolem epidemie koronaviru. Musíme být opatrní, ale nemá smysl panikařit. Nejste v tom sami! (TV Nova)

Recenze (10)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Podobné pořady by měli zakázat už jen z principu, když je toho plný internet, noviny, rádia…Koronavirus – je jasné že média a televize se na něm snaží přiživit, co možná nejvíce to jde, zbytečně vyvolávají jen paniku, překrucují, lžou a vydávají jednu poplašnou zprávu za druhou. Už mě nebaví poslouchat všechny ty celebrity - sportovce, herce, herečky, zpěváky a zpěváky jak bečí, že nemají z čeho vyžít, hlavně že mají auta a baráky za miliony, 5x do roka jezdí na luxusní dovolené – ať si zkusí vyžít z 15 000kč měsíčně. ()

castor odpad!

všechny recenze uživatele

Koronavirus je jednoznačným tématem číslo jedna posledních i následujících týdnů. Den za dnem významně mění atmosféru ve společnosti, především je něčím novým a neznámým, což děsí. Tenhle novácký formát je ovšem také děsivý. A bohužel jsem s ním měl tu čest. Jsme s vámi. A jsme tu pro vás. Společně to zvládneme. Táhněme dál za jeden provaz. Brrrrr. ()

Reklama

radomiil 

všechny recenze uživatele

Hamáčkovic tlupa zasazenými restrikcemi odráží uniklý čínský laboratorní patogen,který bude zdejší populaci trápit v kosmonaut ústroji(jenž především ony starší osoby bude zaručeně iritovat v právu na vzduch dřív nebo později víc,než celý "sluneční neřád") nejspíše valnou část sezóny/ne-li v menších či větších ohniscích navždy. Nepřístojně zamlžovaná pravda,totální neschopnost Evropských orgánů+zbytečné WHO org.+všelijakých výzkumných dotovaných středisek přijímat zásadní rozhodnutí vč.navenek teď registrovatelně nejpodstatněji viditelné...náhubků, bez jakýchkoliv světových pravidel nošení,naprosto neskutečné ekonomické devalvační ztráty i během relativně krátkého období nákazy i neschopnost materiálové,vnitřní uplatňované pomoci je pouze malou ukázkou toho, jak jsme úplně jednoduše zranitelní a téměř rozložitelně odepsaní i z takovéhle formy virového upšouknutí=Matka Příroda samozřejmě s ohromným podílem lidské nezvladatelné moci si bere postupně zpět naše zhltnutí,krásně poznatelné na třeba leteckoautomobilových emisích!provozu,jaký jsme nebyli ani v nejmenším schopni rozhřešit a ejhle,sama se vyvíjí rovnička s mnoha pravděpodobně neznámými aspekty:kdo by nyní možná zajásal kromě vynuceně čistšího ovzduší jsou produkční katastrofických výjevů vyprázdněných lokalit*buď k naší nepopulární rase Ty tam nahoře co nejmilostivější i přesto, že si to ani zdaleka nezasloužíme. ()

herr_carter

všechny recenze uživatele

Zcela zbytečný pořad s ještě více zbytečným moderátorem, který tu zase zdatně dokazuje, jak moc se rád poslouchá a jak zdatně umí arogantně skákat do řeči. Nova je s námi prostě, bez jakýchkoliv zištných důvodů................. ()

sskrblik odpad!

všechny recenze uživatele

Operace kryjte se za #Blacklivesmatter proti žlutému "co viď?" Covidu. Rej jako lidský štít odráží skrze TV H0VN@ nezdolně útoky virusu, ať už v roušce, obličejovému štítu či skafandru chcete-li. Ještě že na něj ty potenciálně nebezpeční jedinci neprskající skrze projekční obrazovky, jinak by to byla vražda napsal jsem SEM... ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama