Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Felix pracuje jako agent v realitní kanceláři. Zná spoustu triků, jak výhodně prodat jakýkoliv byt, má šéfa Casanovu a dlouholetou snoubenku, kterou už pomalu přestává bavit čekání na okamžik, kdy ji Felix konečně požádá o ruku. Všechno se začne ale ještě víc komplikovat ve chvíli, kdy mu jeho nadřízený Emilio ukáže dárek od svojí milenky. Tou je jeho zaměstnankyně a Felixova půvabná kolegyně Lola. V rámci utajení před Emiliovou manželkou a v předtuše různých výhod Felix svolí, že bude chvíli hrát roli Lolina milence. Problém je, že se se svojí mladou ambiciózní kolegyní nemohou navzájem ani cítit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

maxi6 

všechny recenze uživatele

Zdařilá klasická komedie, dialogy, špičkové hlášky, vše šlape jak hodinky, co mi to připomíná ?? Woody Allen....?? V každém případě Real ví, jak brnknout milovníkům dobrých komedií na tu jejich správnou strunu............. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Co je v domě, to je pro mě ! Scénář - Carlos Asorey a Fernando León de Aranoa. Produkce - Antonio Cardenal. Hudba - Richard Dannemberg a Pablo Miyar. Kamera - Tote Trenas .......aneb poprask v realitní kanceláři ()

seba 

všechny recenze uživatele

Dovolím si jemně snížit hodnocení. Je to až moc bláznivé a na komedii dost málo vtipné. Dle tohoto filmu jsou všichni Španělé (a jeden Portugalec) hysterky. Ale přesto jsem se nenudil a v klidu dokoukal. Čisto čistých 50%. ()

ric 

všechny recenze uživatele

To takhle jedenkrát v noci zadřímnete u TV, probudíte se když začíná nějaká pro vás zcela neznámá romantická komedie a k tomu španělská. Řeknete si, že je čas to vypnout a jít spát a ejhle, jakýto slušný zábavný kousek. Milé překvapení! ()

Reklama

Reklama