Reklama

Reklama

Restaurace na hraně

(pořad)
  • Kanada Restaurants on the Edge
Trailer
Reality-TV / Talk-show / Dokumentární
Kanada, 2019, 6x47 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Tři experti na jídlo a design cestují po světě a navracejí život půvabným upadajícím restauracím. Propojují je s lokální kulturou a rozšiřují jejich obzory. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Abych dal plné hodnocení, tak tomu stále něco chybí. Přesto v rámci svého žánru je to skvělé. Nádherné lokace, skvělé předělávky interiérů, výtečné recepty. Co ale oceňuji, tak je to, že se snaží v každém díle ukázat něco zajímavého z dané lokace. Ať už výrobu lokálních jídel, zemědělství, kovářství, malby apod. Líbí se mi rozmanitost epizod - že nejsme čistě jen v kuchyni. Sice jsem viděl jen první řadu, ale věřím, že takto ohodnotím i tu druhou. ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Svatá Lucie - zajímavá lokace, majitelé v šopě no :) . 67%. Rakousko - no to byl bizar. Majitelé "osobnosti" a ten řízek, co tam ten pajtaš vymyslel, to svět ještě neviděl :) . 68%. Havaj - Nepálec se snaží pochopit aloha...dobrý ;). 66%. Svatý Kříž - hodně jiné USA. Zase blbost tahat tam nachos. 67%. ()

Reklama

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Taková příjemná oddechovka, kde se sympatická trojice expertů vydává do zajímavých lokací, aby pomohli s vylepšením restaurací. Líbí se mi, že se vždy snaží zapojit místní zajímavosti a ingredience, takže se člověk dozví trochu z dané lokace a tak to trochu funguje i jako cestopis. Trochu mě mrzí, že tam není žádné follow up a divák se tak nedozví, jestli všechny provede změny k něčemu byly nebo ne. Takže je to ve finále jen předělávka restaurace bez výsledného efektu, což je škoda. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama