Reklama

Reklama

Restaurace na hraně

(pořad)
  • Kanada Restaurants on the Edge
Trailer
Reality-TV / Talk-show / Dokumentární
Kanada, 2019, 6x47 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Tři experti na jídlo a design cestují po světě a navracejí život půvabným upadajícím restauracím. Propojují je s lokální kulturou a rozšiřují jejich obzory. (Netflix)

Recenze (3)

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Taková příjemná oddechovka, kde se sympatická trojice expertů vydává do zajímavých lokací, aby pomohli s vylepšením restaurací. Líbí se mi, že se vždy snaží zapojit místní zajímavosti a ingredience, takže se člověk dozví trochu z dané lokace a tak to trochu funguje i jako cestopis. Trochu mě mrzí, že tam není žádné follow up a divák se tak nedozví, jestli všechny provede změny k něčemu byly nebo ne. Takže je to ve finále jen předělávka restaurace bez výsledného efektu, což je škoda. ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Abych dal plné hodnocení, tak tomu stále něco chybí. Přesto v rámci svého žánru je to skvělé. Nádherné lokace, skvělé předělávky interiérů, výtečné recepty. Co ale oceňuji, tak je to, že se snaží v každém díle ukázat něco zajímavého z dané lokace. Ať už výrobu lokálních jídel, zemědělství, kovářství, malby apod. Líbí se mi rozmanitost epizod - že nejsme čistě jen v kuchyni. Sice jsem viděl jen první řadu, ale věřím, že takto ohodnotím i tu druhou. ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Svatá Lucie - zajímavá lokace, majitelé v šopě no :) . 67%. Rakousko - no to byl bizar. Majitelé "osobnosti" a ten řízek, co tam ten pajtaš vymyslel, to svět ještě neviděl :) . 68%. Havaj - Nepálec se snaží pochopit aloha...dobrý ;). 66%. Svatý Kříž - hodně jiné USA. Zase blbost tahat tam nachos. 67%. ()

Reklama

Reklama