Reklama

Reklama

Rihanna: Live at Hackney

(koncert)
  • Velká Británie ‎Rihanna: Live at Hackney Weekend 2012
Hudební
Velká Británie, 2012, 71 min

Hrají:

Rihanna, Jay-Z

Obsahy(1)

V červnu v roce 2012 odehrála barbadoská zpěvačka Rihanna nadupaný koncert v londýnském Hackney. Její show byla součástí festivalu BBC Radio 1’s Hackney Weekend, který proběhl za účasti takových hvězd, jako jsou třeba Ed Sheeran, Kasabian, Jessie J nebo David Guetta. Rihanna během koncertu zazpívala řadu svých hitů, mezi nimiž nechyběly třeba Disturbia, Rude Boy, Please Don’t Stop The Music nebo Umbrella, při které ji na podiu doplnil americký rapper Jay-Z. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

Marze 

všechny recenze uživatele

Rhihanna před jedenácti lety a vlastně na vrcholu. V Londýně bych se bál, že mi fašističtí vyhazovači desetkrát ošahají, jestli nechci pobít ostatní účastníky nebo nepustí, protože bych nespoluvytvářel atmosféru večera. Koncert můžete shlédnout na České televizi Artu. ()

Reklama

djfun odpad!

všechny recenze uživatele

V nabubřelé, vyleštěné, bezpohlavní "tutti frutti šruty" show Rihanna především opět dokázala, že zpívat neumí! Tolik falešných tónů se hned tak neslyší a kdejaká zapadlá hvězdička třeba i z české Superstar by jí hravě strčila do kapsy! Podium oddělené od diváků bariérou s gardou uniformovaný ochranky byl hnus k zblití, stejně jako směšná osobní stráž vyplešlejch týpků, co Rihannu nohsledovali na každym kroku. Místo luxusních tanečníků jaké má na koncertech třeba Madonna, se na stage producírovala bandička prkennejch maškar. Doprovodné vokály zoufalé stejně jako zpěv hlavní protagonistky. O Rihannině hudební tvorbě (pardon mordě) se ani nebudeme bavit... Show, která se snaží být strašně sexy na mě osobně působila spíš vrcholně antisexuálně a -slabé slovo- nevkusně. Reklamní mastodont a (ne)rapper Jay Z celou tuhle lacinou povrchnost ještě podtrhl. Koncert naprosto bez atmosféry, jakýhokoliv ajfru a co nejhůř, totál BEZ DUŠE (což je vzhledem k tomu, že na pódiu byli především černí umělci, mega paradoxní a dosti tristní)! ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama