Reklama

Reklama

Neporazitelný II

  • Česko Neporazitelní II: Profesionálka (více)

Obsahy(1)

Krásná agentka Harley přichází pomoci místní policii s případem. Ve skutečnosti se ale snaží dopadnout svého bývalého milence Francise Lydella, který ji postřelil do hlavy, když odmítla nabídku stát se členkou jeho oddílu nájemných vrahů. Zranění ji působí neustálé problémy a měla by se podrobit operaci, ale jejím hlavním cílem je zabránit Ledellovi v dalším zabíjení. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

horor2 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem na VHS a ve své době, kdy stačilo v akčním filmu někomu nakopat, či někoho rozstřílet a scénář nemusel být nic extra. Šlo o podraz a její pomstu. U mě pěkná vzpomínka :-) ()

ORIN odpad!

všechny recenze uživatele

Snad géčkový akčňák, ve kterém je vše omylem tak strašně vtipné. Hlavní hrdinka (mimochodem pěkné pokoukání to bylo) místo toho, aby se někde v klubu kroutila u tyče, ji má v ruce a nemilosrdně trestá všechny záškodníky, kteří se ji připletou do cesty. Přesně jako ta domina z Bruntálu. Při jakékoli akční scéně to vypadá jako by spolu bojovali dva právě opustivší WC. Nakonec ale vše dobře dopadne, hrdinka opustí řady speciálních jednotek a nechá se "ošetřovat" pouze svým chiropraktikem. Nadělají si kupu dětí a bude klid. Teda dokud se neobjeví jakýsi potulný plukovník a znovu ji nepovolá do akce a film s názvem Excessive Force III: (Force on Force)³ - Force * ¾ Force může vzniknout. :-) ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Amatérské až běda, ale bohužel zároveň nepříliš zábavné. Akce tu sice není zrovna úplně málo, ale je docela amatérská a trapná. Ještě štěstí, že z toho nevznikla série...15% ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama