Reklama

Reklama

Epizody(6)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatiaľ videná prvá séria s vedomím, že po druhej to ukončili a neviem, čo ma čaká, či nový príbeh, alebo pokračovanie bez konca, som zvedavý. Nebolo to najhoršie, preto dávam síce slabšie, ale predsa len tri hviezdy. Chcelo by to viac uveriteľnosti ohľadom prostredia, kde sa to nachádzalo, pretože hneď prvé scény s oslavou vonku pred stanicou extrémna teplota, ale ani jednému z hercov nešla para od úst, čo považujem za mínus, pretože hneď sa ukáže perfekcionizmus resp. jeho absencia. Na druhú stranu, bolo to celkom fajn zamotané a vlastne až v samotnom závere sa to riadne odhalilo. Manželka to síce odhadla už tri časti pred koncom, ale pred samotným záverom to vyzeralo ako vyvrátené, len aby to v posledných okamihoch predsa len potvrdili. ()

Massaro74 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto skvělá první série krimi seriálu Antarktida, odehrávající se na mezinárodní výzkumné stanici uprostřed antarktické pustiny, kde dojde k mnoha vraždám a záhadným událostem. Atmosféra byla po celou dobu tak hustá, že by se dala krájet, nové souvislosti s případem byly přidávány postupně po dávkách, tak aby to neztratilo grády. A závěrečné rozzuzlení jsem "opravdu nečekal"... ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Rád by som skonštatoval, že ide o nadpriemernú krimi, no "iba" výber prostredia to proste nezachráni. Ďalším mínusom je fakt, že prezieravejší divák pomerne rýchlo odhalí, kto je čomu zač. Nebolo to zlé, no Ja osobne som čakal viac .. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (1)

  • V epizodě je při prohledávání pokoje Ramona (Álvaro Morte) možné zahlédnout origami výtvory na poličce. Jistě se jedná o vzpomínku na postavu Profesora, kterého si zahrál Álvaro Morte v seriálu La casa de papel (od r. 2017). (Back_At)

Reklama

Reklama