Reklama

Reklama

Sex/Život - Série 1 (2021) (série)


Nový New York (S01E04)

(epizoda)
  • USA New New York

VOD (1)

Obsahy(1)

Billie si vyleje srdce před ostatními matkami a znova musí vzpomínat na Brada – kterému vžene Sashu rovnou do postele. Cooper se svěří s obavami o svoje manželství. (Netflix)

Recenze (2)

Ronniesmithx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Billie je úplně posedlá. V závěru si snad jeden druhého zaslouží, protože kdyby fakt chtěla, tak si ho zablokuje a má klid. Taky je tady ten seriál zařazen do komedie, což moc nechápu, ale dneska jsem si všimla, že Cooperův kamarád tomu měl asi dodat nějaký komediální nádech? Nevím, vtipné mi to rozhodně nepřišlo. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Cesta ze stereotypu prý nevede přes expřítele. Epický sex s nemravnými detaily Billie dál vyplňují myšlenky na doby, kdy obrážela newyorské cluby a žila nespoutaně (slušně řečeno), a následně i řádky v notebooku. Holt je zřejmě těžké zkombinovat rodinné štěstí a vlastní sexuální choutky. Tudíž nic nového pod sluncem. Alespoň Cooper konečně udělá pár kroků, aby dokázal, že mu daná situace, kdy si jeho milá 8 let po rozchodu „najednou“ vzpomněla na svého nezkrotného hudebního producenta, vadí. Hele, každý někdy sníme, ale pořád s nějakým respektem a úctou k druhým i k sobě. S touhle slepicí moc soucítit nelze. Prakticky řeší jen sebe, dělá si, co chce, přičemž se vůbec neohlíží na své okolí. ()

Reklama

Galerie (11)

Reklama

Reklama