Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(12)

Obsahy(1)

Odvážné, otevřené a provokativní drama od scénáristky Michaely Coelové, která je zároveň představitelkou hlavní role, pojednává o principu dobrovolnosti sexu v dnešní době. Seriál odehrávající se v Londýně, kde lze dosáhnout kýženého uspokojení prostřednictvím pouhé aplikace, vypráví příběh Arabelly (Coelová), bezstarostné a sebejisté Londýňanky, která má partu skvělých kamarádů, nového přítele z Itálie a vzkvétající spisovatelskou kariéru. Když jí však sexuální napadení v nočním klubu převrátí život vzhůru nohama, mladá žena je nucena všechno přehodnotit – svou kariéru, vztah s přáteli a dokonce i s rodinou. Zatímco se Arabella snaží vyrovnat s tím, co se jí přihodilo, vydává se na bolestnou a místy i zábavnou cestu sebepoznání. Ta ji zavede na překvapivá místa – a ke kontroverzním závěrům. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (16)

Bebacek 

všechny recenze uživatele

Zabralo mi víc než půl roku dokoukat to postupně do konce. Byl to vlastně obdobně bolestný a na strávení viděných věcí náročný terapeutický proces, kterým si v několikaměsíčním horizontu prochází protagonistka i její kamarádka a kamarád. Nepřikrášlená výpověď jedné generace na hony vzdálené devadesátkovým dětem z Beverly Hills a ze školy zlomených srdcí, nedejbože Heleně a jejím chlapcům. ()

arkie 

všechny recenze uživatele

Vyborny serial, ktory treba vidiet s otvorenou hlavou. Miestami to bolelo, bolo neprijemne, nenavidel som hlavnu hrdinku, potom mi pomaly zacalo dochadzat o com to je. Clovek nemusi suhlasit so vsetkym, co tvrdi, robi, ako sa veci zobrazuju. Je to o rovinach pohladu a su tam veci, o ktorych sa ma hovorit. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Odvážna, otvorená ale predovšetkým rasistická dráma od scénaristky Michaely Coleovej nie je ani tak o dobrovoľnosti sexu ako o nenávisti jednej afroamerickej fašistky, ktorá 12 epizód nerobí nič iné iba verejne rozširuje nenávisť k bielym heterosexuálne orientovaným mužom. V seriály sa síce objaví aj niekoľko dobrých momentov ale svojmu hlavnému poslaniu - šíreniu nenávisti sa autorka venuje naplno a tak dáva úplne zabudnúť na niekoľko vydarených pasáži ktoré sa v tejto sérii objavia. ()

Arbiter 

všechny recenze uživatele

I May Destroy You. Hra na babu. Chytí tě někdo porouchaný. A o trochu víc porouchá tebe. A znova a zas. A tak se všichni v kouzelné vzájemnosti rozbijíme. ___ Seriál je tak jako jeho postavy zmatený, chaotický, sebedestruktivní, temperamentní. Postrádá - snad odmítá - jasnější vyznění a strukturu, díky čemuž některé roviny vyšumí do ztracena. Zamotává nás do dusivých chaluh světa obohaceného ale i paralizovaného příliš mnoha možnostmi, do realit a paralelních přítomností a přesto bezprecedentní samoty, do světa pro někoho více pro jiného méně děsivé otevřenosti, díky které jsme stále intenzivněji konfrontování s možnostmi pro majoritu nekonformní seberealizace, ale i s doposavad přehlíženými rovinami nerovností, nespravedlností, proměnlivosti a nečekaných důsledků touhy srovnat všechny nerovnosti - to vše bez rozhřešení, bez návodu. Snad jen s výzvou zavřít se trochu před tou bezbřehostí. ()

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Taková směs příběhů. Stále vše mění úhel pohledu. Spoustu informací o postavách vnímáme jen díky tomu, co má Arabella na sobě, kde se pohybuje a jak mluví se svým okolím. V titěrných místnostech sdíleného londýnského bytu pořádají večírky, zkoušejí hranice vlastního kamarádství a překonávají traumata. ()

Galerie (57)

Reklama

Reklama