Reklama

Reklama

Historie stravování

(seriál)
  • USA Eating History
USA, 2020, 10x21 min

Zvuk:

Max Conklin

Obsahy(1)

1. Snídaně šampionů: Zvládnou Josh a Smokey sníst nejstarší cereálie, jaké kdy jedli? Poté prozkoumají denní příděl z doby Vietnamu, ale je 40leté maso uvnitř ještě konzervováno? Později vyzkoušejí 40 let starou pikantní omáčku, jestli je věkem ještě pálivější.
2. Jídlo apokalypsy: Je čas na dezert, když se Josh a Old Smokey pokusí upéct 40 let starou směs čokoládových koláčků. Pánové pak navštíví bar v podzemí, kde objeví a ochutnají nelegální pálenky.
3. Datum spotřeby neznámé: Josh a Old Smokey se vydávají na výlet do opuštěného hornického města, aby vykopali zapomenuté jídlo. Poté vyzkoušejí jedno z nechvalně proslulých ztracených piv Ameriky. A také budou mít příležitost ochutnat vikingský elixír.
4. Historické čištění zubů: Josh a Old Smokey pojídají desetiletí staré kukuřičné lupínky a sto let staré suchary z doby občanské války. Poté se osvěží 100 let starou zubní pastou. A to vše proto, aby zjistili, zda tato zapomenutá jídla zvládnou zkoušku časem.
5. V daleké, předaleké galaxii: Josh a Old Smokey si ulepí prsty, když vyzkoušejí klasickou čokoládovou legendu s karamelem z období korejské války. Pak ochutnají večeři severní hranice s velkými porcemi tlačenky z čenichu losa.
6. Když ji otevřeš: Pánové otevřou 40 let starou plechovku legendárních „čipsů“. Pak zamíří do Michiganu, aby se setkali s párem, který má velkou sbírku pamětihodností od jedné z největších a nejnostalgičtějších amerických značek.
7. Vesmírná odysea: Houstone, máme brambory. Old Smokey a Josh cestují k nejvzdálenější hranici za kosmickými bramborami. Poté uvaří revoluční rýži a navštíví prodávané nemovitosti, aby našli zapomenuté dobroty.
8. Cukrář: Pánové se rozhodnou provést test s nouzovými příděly nijak vábně vyhlížející vody z roku 1953. Překvapivou životnost pak objeví u konzerv klasického italského jídla od legendárního šéfkuchaře. (History Channel)

(více)

Galerie (16)

Reklama

Reklama