Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sebestředná tanečnice, která v konkurzu na Broadway pokazila, co se dalo, se neochotně vrací domů a souhlasí, že připraví skupinku mladých outsiderek na velkou soutěž. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (45)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Cíťte radšej ten rytmus, len nie nášho Rytmusa. To by som odkázal vekovej skupine 11-16 rokov, ktorej je tento film určený. Je hlúpy, trápny, miestami asi z pokrčeného scenára, ale furt lepšie než nadávky nášho odpadového "umelca". Takže na jednu hviezdu to stačí, aj to len za Sofiu Carson, ktorá vyzerá o 10 rokov mladšie, ale toho teplého černocha si mohli odpustiť, veď to musí už aj gayom vadiť, že ich vo filmoch furt stvárňujú nejaké pomachlené zženštilé kreatúry, pritom väčšinu žijúcich homosexuálov si v dave ani nevšimnete, pretože vyzerajú normálne ako my zdraví jedinci. Len mediálna tlačenka z nich všetkých robí transrodové monštrá. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Nejsem zrovna příznivcem romantických komedií, ale když je k tomu přidán taneční prvek, tak mi tento žánr vyloženě nevadí a dokážu si ho i užít. Feel the Beat je právě tou příjemnější verzí, která je místy vtipná a nijak protivná. Velký plusem je hlavně nádherná Sofia Carson (musím uznat, že Netflix má dobrou ruku na mladé herečky). Kdyby si tvůrci odpustili tisíckrát použité téma - teď je zradím a odejdu, abych si to v další minutě rozmyslela a vrátila se - tak bych byl ještě spojenější. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

po shlédnutí 365 dní by libovolný film působil jako balzám na duši a Feel The Beat to dokázal na výbornou.Je to sice plné všech klišé,které se kdy použily v tanečních filmech (namyšlená pipna,která neuspěje,po návratu domů se chvíli chová jako debil,následně si vše uvědomí,všechno začne zázračně fungovat,aby se nakonec zase zachovala jako debil a uvědomila si vše ještě jednou),ale díky tomu,že si FTB na nic nehraje a celkem otevřeně se všemi těmito věcmi pracuje je ve finále příjemnou a místy i dost vtipnou oddechovou jednohubkou...60% ()

jayman 

všechny recenze uživatele

Keď je v Lidli filmový týždeň, môžete si tam kúpiť scenáre zo série "Natoč si sám", podľa ktorých si urobíte vlastný film. Nikdy neviete, aký práve máte v rukách, až kým ho neuvidíte - niekedy to je celkom ok a inokedy strata času. Tento konkrétny bol prekvapivo ok a vykľul sa z neho priemerný rodinný film, ktorý môžete uvidieť v stredu večer na trojke. Všetko, ale úplne všetko sa dalo uhádnuť dopredu, ale kamera/strih boli konzistentné, casting uspokojivý a posolstvo nie úplne tupé. Na supermarketový film nadpriemer! ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Ďalší tuctový film z dielne Netlfixu, kde po desiatich minútach viete všetko. Strašne vypočítateľný film na úrovni klišovitých Disney snímok. S. Carson stále má famóznu postavu, ale z hereckej stránky je to podpriemer. P.S.: „Čo tu hľadáš?“ „Musela sa vrátiť, pretože som chorý.“ „Pre Boha, nevedel som, že si chorý!“ „Doteraz ani ja nie...“ Osobné hodnotenie: 55% (*) ()

Reklama

Reklama