Reklama

Reklama

Divoký život na pobřeží

(TV film)
  • Rakousko Wild Ways of the Coast
Rakousko, 2018, 90 min (Alternativní 52 min)

Obsahy(1)

Poznejte divoká pobřeží, která jsou neobvyklá svou faunou i flórou. V pestré přehlídce se seznamte s delfíny na Copacabaně, lachtany, hyenami a šakaly na pouštním pobřeží Namíbie, kasuáry a dingy na pobřeží Austrálie nebo s jeleny a liškami u ústí řeky Guadalquivir na Pyrenejském poloostrově... Pro mnoho zvířat je hranice mezi pevninou a mořem naprosto neocenitelným místem pro život. Na útesech, v přílivových jezírkách, na skalách a v písečných dunách žije velké množství různých druhů. Je to prostředí extrémních rozdílů, kde se kolonie tuleňů naučily využívat výhod chladné vody a velkého množství ryb, které se v nich shlukují. Přítomnost tuleňů přitahuje dravce, ale okolní útesy jsou pro ně jako neproniknutelné hradby, a že by zaútočili, tedy vůbec není pravděpodobné. Není divu, že některá zvířata stráví na pobřeží celý život. Ale ne všechna. (TV Prima)

(více)

Recenze (4)

JasonCZ 

všechny recenze uživatele

Luxusní dokument, nádherná příroda, prasata v Karibiku, medvedi a aligátor. Hlavně Tygr usurijsky je zabiják. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Příjemná komentovaná prohlídka pobřeží s obrovským záběrem z tepla po studené krajiny zaměřená na faunu, suchozemskou i mořskou. Shlédl jsem na TV Prima ZOOM. ()

Reklama

Narciska 

všechny recenze uživatele

Přišlo mi, že spojily do kupy kusy záběrů z jiných dokumentů a spojily to způsobem, který mi i hlasem komentáře po celou dobu připomínal reklamu a já stále čekala, kdy se objeví logo cestovní kanceláře. I tak se tam najdou zajímavé záběry, odhalíme rozličnost mořského břehu a jejich obyvatel, jednotlivým z nich však mohlo být věnováno více prostoru na úkor kvantity. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama