Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři letecké nehody ve třech týdnech. Podle americké armády se jedná o útoky islámských teroristů, ale podle leteckého experta McCabea jsou dílem geniálního počítačového hackera. McCabeovi se podaří vytipovat další ohrožené letadlo a dostat se na jeho palubu. To už ale řízení nočního letu ovládá hacker Cain. Cílem příští letecké katastrofy mají být atomové reaktory u Washingtonu D.C. Souboj o přežití mezi nebem a zemí začíná. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (68)

Shit odpad!

všechny recenze uživatele

Ani nevim co na tomhle filmu zkritizovat první, protože tohle je odpad skrz na skrz. Od stupidního děje až k mizerným výkonům herců to je všechno na nejnižší možný filmový úrovni. Záporák šíleně přehrává a snaží se působit šíleně a drsně, ale spíš vypadá jako chudáček, děj má nelogický mega trhliny, hlavní hrdina je strašne chytrej a prakticky si poradí s každým problémem a po všem tomhle se nakonec strašný triky zdaj jako nejmenším mínusem filmu. Aspon že tam je ta Kristanna Loken, jinak bych se musel profackovat, že sem na to vůbec koukal ()

Palvinie odpad!

všechny recenze uživatele

Proč? Proč mi to děláte? Tohle prostě NE! Tak katastrofální film v hlavní roli s letadlem, au. Kdyby nebylo všechno tak přehnané - nejzápornější záporák, nejchytřejší klaďas, letadlo na joystick, (pokus o) nejdramatičtější dramatické chvíle, nejděravější scénář, nejvíc nelogický film. Co to mělo být? V čele Kristanna Loken, která sice film zvelebila, ale vážně mi není jasné, proč kývla na tu roli. Jsem také uvedena do rozpaků, jelikož nevím, jestli je Bob Misiorowski tak špatný režisér, nebo si jen říct, že má málo zkušeností. No, prostě 87 minut v ... luftu. ()

Reklama

Masquerade odpad!

všechny recenze uživatele

1. krásná letuška, ovšem blondýna. 2. Hlavní hrdina (McCabe, jasná vykrádačka na MacGuyvera), taky krásnej (pro někoho). 3. záporák s knyplem (čti Joystickem vyrobenej za času simulátorů aka Hind bo F15). Ten zas tak krásnej není, i když byl asi nejlíp nalíčen. 4. žádné fyzikální zákony (jen Superman by dokázal uzavřít bezpečnostní dveře za letu a ještě bez tlaku :D). 5. jaderný reaktor, aspoň to ten model připomínal a za 6. krásná letuška, (já vím už jsem to zmínil, ale musím znovu....). Jak těchto 6 bodů souvisí? No dává to dohromady krásnej, dramatickej a dechberoucí akčňák, s prvky romantiky a především velkou dávkou humoru. Jednoduše --> ODPAT. P.S: Zvláštní poděkování patří jedné nejmenované komerční TV, která nám tyto filmy promítá v hlavním vysílacím čase. DĚKUJEME. CF. ()

hlína odpad!

všechny recenze uživatele

Zaručeně nejlepší parodie na všechny katastrofické thrillery s uneseným letadlem. To musíte vidět. Naprosto překombinovaný shluk záplete, komiksově stupidní záporák a stupidně úžasný hrdina který by i šroubovákem přeprogramoval řídící jednotku letadla. A ty skvělý triky a nejnapínavější okamžiky... to sem chytal záchvaty smíchu, protože všechny trikové scény jsou podlě mě dělány v MS Flight Simulator 98.... ()

Anglie odpad!

všechny recenze uživatele

Strašně klišovité (doktor na palubě), hrozné herectví(především Kristanna Loken a Alexander Enberg v roli hackera Caina), debilní(a děravý) scénář. Při některých scénách jsem se prostě musel smát(i když jsem neměl). Jako komedie výborné, ale to nebylo účelem filmu. Musím škodolibě podotknout, že jsem rád, že si po dlouhé době mohu střihnout jeden odpad!. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii a v Indii. (rafix)

Reklama

Reklama