Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (4)

Brodequin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím říct, že jsem fakt rád, že jsem na tohle narazil. Strašně pohodový a vtipný seriál. Herci výborně obsazení - hlavně Alan Tyduk se na tu roli perfektně hodí. A samozřejmě Corey Reynolds alias Big Black je výbornej. Jen tak dál! ()

mety6 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pre mna zatial najhorsia/najnudnejsia/najotravnejsia cast. Kasting je nezvladnuty v celom seriali (ako vazne som este v ziadnom seriali nevidel pokope take mnozstvo skaredych a nesympatickych hercov) a dost to odraza kvalitu celej serie ale vlepit tam zensku, ktora vyzera ako elf a bez problemu sa spara vo vsetkych muzovych zamknutych veciach je uz prilis silna kava aj na taky serial ako je toto. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A tady to ukončím. Prostě to není pro mě, zápletka se neustále upozaďuje a je to tu samé vztahy, vztahy, vztahy, vztahy... A kromě mimózního projevu Alana Tudyka a jeho problémy s dvěma děckama, z nichž jedno vidí jeho pravou podobu, mě na téhle epizodě nic jiného nebavilo. A zbytek epizody jsem se jen hodně nudil. Takže ne, už nevidím důvod v tom pokračovat, i když prvotní námět sám o sobě vypadal dost lákavě. 2* ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama