Reklama

Reklama

Freaks: Jedni z nás

  • Německo Freaks – Du bist eine von uns (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Neprůbojná kuchařka po setkání se záhadným tulákem zjistí, že má superchopnosti – a odhalí nechutné spiknutí s překvapivým dosahem. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (18)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Z Netflix nabídky filmů, které jsem ještě neviděl, mě toto fantasy zaujalo hned na první pohled. Jaké ale bylo moje překvapení, že se nejedná o zábavný fantasy s prvky vtipu, ale o fantasy béčko s prvky trapnosti a totální nudy. Ta kuchařka nezačala bejt průbojná ani v momentě, kdy v sobě objevila superschopnosti a to už je zatraceně co říct. Navíc celej film nosila ty modrý kuchařský hadry, asi nízkej rozpočet. Zajímalo by mě, kolikrát jí je během natáčení vyprali v perwolu. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Netflix rozhodne ponúka aj podstatne horšie filmy či seriály ako je tento. Je pravdou, že tých superhrdinov už je akosi priveľa ale prekvapivo obyčajní herci ponúkli v tomto príbehu relatívne solídne výkony, nedočkali sme sa nijakých korektných bludov a tak tá hodinka a pol pri sledovaní tohto príbehu ubehla celkom svižne. Najmä prvá polovica filmu bola veľmi dobrá a ako spomína vo svojom komentári aj najväčší filmový fanúšik, výber skladieb skrátka nemal chybu. ()

Reklama

tkey 

všechny recenze uživatele

Zase trochu jiný pohled na superhrdiny. Bral jsem to spíš jako procvičení němčiny a celkové je to takové nemastné a neslané, ale koukat se na to dá. Kupodivu mě asi nejvíce bavila "proměna" Elektromana, i když to musí být každému po pár minutách jasné, že to tak dopadne. Ale hele, na němce to ujde, není to sice žádný Dark, ale "passiable". ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Nie som fanúšikom filmov o superhrdinoch, ale tento bol výnimočne celkom dobrý a možno aj preto, že sa nesnažil o tú gloriolu, akú so sebou filmy o ľuďoch s nadprirodzenými schopnosťami nosia. Niekedy netreba veľkoleposť, stačí prirodzenosť, spontánne postavy a dokonca ešte aj našli nemeckú pohľadnú herečku, čo je naozaj veľké plus. Zároveň je tu prinesená dôležitá myšlienka, že ak sa moc vloží do nesprávnych rúk, môže to dopadnúť katastrofálne. A zo zakomplexovaného honibrka sa môže stať masový vrah. Záver som očakáva trochu prepracovanejší. ()

blazma 

všechny recenze uživatele

Jsem nesmírně rád, když se díky Netflixu dostanu k filmům mimo hollywood. Některé evropské filmy jsou opravdu zajímavé a dobré na koukání. Tady je ovšem něco v nepořádku. Nějak jsem ztrácel pozornost po dvou vteřinách filmu. Hlavní hrdinka byla za mě nejlepší a udržela mě při smyslech, ale všechno ostatní byla až skoro katastrofa. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama