Reklama

Reklama

Crossing the Line

všechny plakáty

Obsahy(1)

Krátkometrážní snímek z I. světové války nás zavede na bojiště na zemi i nebi. Děj se soustřeďuje okolo dvou mladých vojáků, kteří se právě chystají do bitvy. Za zmínku stojí fakt, že film byl natočen během dvou dnů v rámci testování prototypu kamery Red One, která byla použita vůbec poprvé. (Regis)

Diskuze

Hawaj

Hawaj (hodnocení, recenze)

Film bude zanedlouho kj dispozici i v původním 4K rozlišení, ale bohuižel zatím jen ve formátu přehratelném na REDRAY 4K přehrávači.

H34D

H34D (hodnocení, recenze)

Prosím postněte někdo do diskuse, až bude možné si někde tento krátkometrážní kousek prohlídnout v celé své patnáctiminutové kráse.

M@xPay

M@xPay (hodnocení, recenze)

Pro zájmece jsem našel a nahrál trailer ve Full HD. Stáhnout si ho můžete zde.

Uživatel -Dawe- smazal svůj příspěvek.

wosho

wosho (hodnocení, recenze)

No, jistou dobu byl pracovně na Novým Zalandu a chodil tam s nějakou domorodkou a nějakým způsobem dotáhl, když se vracel domu, jeji veci a mezi něma bylo par dvd a na jednom z nich to bylo. A když ten vůl se pak stehoval od rodicu do noveho podnajmu, tak to nekde promrdal.

wosho

wosho (hodnocení, recenze)

Měl jsem možnost vidět celý kraťas pře jednoho známého a upoutávka člověka nahycuje a kraťas sklidní. Žádný nosný děj, ale dobrý nářez. Potenciál na celovečerák to rozhodně má.

okkac

okkac (hodnocení, recenze)

No právě, kolik těch hodnocení je jen za trailer? Ať hledám jak hledám, tak celé na netu se mi to nepodařilo najít.

wosho

wosho (hodnocení, recenze)

Upoutávka je prvotřídní, pravděpodobně celovečerní film nikdy nevznikne, což je škoda. Jelikož WWI je posledních pár desetiletí ve filmu opomíjená zápletka.

Renton

Renton (hodnocení, recenze)

Konečně mi to někdo nahodil.. BORIS a NATASHA. Vidět to zatím nejde (resp zde je alespoň ten trailer http://www.youtube.com/watch?v=DpTHFVBlm_A&feature=related ), ale jistě se časem dočkáme. Ovšem chtělo by to také tu 4K promítačku, aby tohle Jacksonovo technologické demo (které ve spojení s příběhem z WWI zní zatraceně lákavě) snímané kamerou RED pořádně vyniklo.

okkac

okkac (hodnocení, recenze)

Jde tohle vůbec někde vidět. Na netu jsem nic nenašel. Kromě traileru. Vím, že to si jen Jackson testoval novou RED kameru.

Reklama

Reklama