Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stephan Lanz čeká ve vídeňské nemocnici na jednoduchou operaci, opakované krevní testy v něm však vzbudí podezření, že před ním lékaři něco tají. Ve svých materiálech objeví laboratorní nález, podle něhož je HIV pozitivní. V záchvatu paniky utíká z nemocnice, aby potrestal ty, kdo jeho nemoc „zavinili“. Patřil totiž do skupiny osmi mužů a dívek, kteří se pravidelně scházeli při společných sexuálních radovánkách. Posedlý pomstou zastřelí dva z nich a hodlá v čistce pokračovat. Tehdy se případu ujímá komisař Moser se svým čtyřnohým pomocníkem Rexem... (TV Prima)

(více)

Recenze (4)

Kacitr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z těch lepších epizod, ve které se objeví budoucí komisař Brantner coby šílenec s nabitou zbraní. Napínavá úvodní scéna, příběh si drží tempo i napětí až do úplného konce. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Náhodou jeden z mých nejoblíbenějších díků. Burkhard ještě před tím než nahradil v seriálu Morretiho si střihnul tuhle roličku chlápka kterýmu jebne, protože si namluví, že má AIDS a začne vykonávat svou vlastní spravedlnost. Podle mýho názoru to náhodou zahrál celkem přesvědčivě a mohl jich prásknout ještě víc a pak i sebe to by bylo stylový. Každopádně tohle je jenom drobná vada na kráse. Takhle se holt probije až do hořkého konce, kdy zjistí, že to bylo celý pro nic a k ničemu. Za mě určitě zaslouženej plnej počet.95% ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama