Reklama

Reklama

Kovboj Bebop: Lovec odměn

(seriál)
  • Japonsko Cowboy Bebop (více)
Trailer 1
Japonsko, (1998–1999), 10 h 24 min (Minutáž: 24 min)

Kamera:

Jóiči Ógami

Hudba:

Jóko Kanno

Hrají:

Kóiči Jamadera, Unšó Išizuka, Megumi Hajašibara, Norio Wakamoto, Akio Ócuka, Acuko Tanaka, Iššin Čiba, Maaja Sakamoto, Mika Doi, Šigeru Čiba, Šin'ičiró Miki (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(26)

Bývalý nájemný vrah, bývalý polda, podvodnice, hacker a datový pes tvoří nesourodou partu lovců odměn, která pročesává vesmír a má věčně hluboko do kapsy. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (158)

D.Snake 

všechny recenze uživatele

U tohoto anime jsem se nesmírně bavil. Pomohli tomu asi hlavní představitelé. Všechny postavy jsou totiž skvěle propracované a mají zajímavou minulost. Seriál doprovází skvělá hudba a i na dnešní dobu má výbornou animaci. Nechci spoilovat příběh, tak aspoň řeknu, že anime mělo zajímavou hl. zápletku i jednotlivé menší story a především pak výborný konec na který budu ještě dlouho vzpomínat se slzou v oku. 9.5/10 ()

skretik 

všechny recenze uživatele

Zatiaľ také 4+ alebo 5- (stupňuje sa to, takže predpokladám 5*)... Som na 9. časti :) ("Hej, Jet, vieš, že existujú 3 veci, ktoré neznášam? Spratkov, potvory a divošky." :) ) Hm, dopozerané... ale zostávam na 4*. Dobrý seriál, ale v porovnaní s Trigunom menej zábavný a aj menej vážny... Až tak som sa nenasmiala a ani som to s nimi až tak neprežívala. ()

Reklama

PanCitron 

všechny recenze uživatele

Po stránce propracování daného světa, hudby, postav a atmosféry naprosto úžasné, přesto jediné co bych trochu uvítal by bylo rozvedení oné "hlavní dějové linie" jinak nemám nic by co vyloženě vadilo. A konec má u mě velké plus. Doufal jsem že takový bude a naštěstí se tak vyplnilo. Nejlepší epizody: 1x05 - Ballad Of Fallen Angels, 1x25 - The Real Folk Blues I, 1x26 - The Real Folk Blues II ()

Scalpelexis 

všechny recenze uživatele

3, 2, 1, let's jam! Cool, jazzy, šmrncovní hrdinové, dostatek humoru i akce; kombinace vesmíru s westernem mi připomíná oblíbený Firefly. Výjimečná hudba, opening je legendární. Cowboy Funk díl mě rozesmál jako dlouho nic jiného. Trochu mi tu ale chybí prohloubenější vztahy a sem tam by neuškodily na příběh zajímavější díly. ()

eye candy 

všechny recenze uživatele

CB je dlouhym milostnym dopisem johnu woo-ovi, spaghetti westernum, harlemskym najtklubum 40tych let a kazdemu milovnikovi scifi,noir,jazzu, anime, cool akce, martial artu a hard-bitten humoru. Tento moralne nejednoznacny pribeh 4 bounty hunteru kteri se perou s osudem je pro me stale tim nejlepsim co mi anime dalo. Nemohou ho dostihnout ani velikani jako jsou naruto, noir, berserk, samy, grejv, kgne,.. zkratka je mym osobnim milesem ve svete jazzu, diegem ve svete fotbalu a marquezem ve svete magickeho realismu ()

Galerie (525)

Zajímavosti (20)

  • V páté minutě 7. epizody zmíní hlasatelka jména Mackey a Mannie. Jedná se odkaz na známou Disney dvojici Mickey Mouse a a Minnie. Ve 22. epizodě Andy zmíní jméno Wyatt Earp - jedná se o legendárního pistolníka z divokého západu. (P. J. D.)
  • V úvodním snímku osmého dílu je možné spatřit, že se diváci v kině dívají na honičku myši a kočky. Scéna byla inspirována populárními kreslenými příběhy Toma a Jerryho ze seriálů Tom a Jerry (od r. 1940) a Tom a Jerry (od r. 1990). (P. J. D.)
  • 24. epizoda nekončí heslem: "See you cowboy" či: "To be continued", ale: "See you cowgirl". To proto, že tento díl byl věnován právě ženám. (P. J. D.)

Související novinky

Kovboj Bebop míří na Netflix

Kovboj Bebop míří na Netflix

29.11.2018

Streamovací gigant Netflix oznámil novou desetidílnou hranou sérii slavné japonské anime ságy Kovboj Bebop. Kultovní vesmírný western bude Netflix produkovat společně s Tomorrow Studios a kreativně… (více)

Reklama

Reklama