Reklama

Reklama

Noc ďábla

  • Kolumbie La noche de la bestia

Obsahy(1)

Na pozadí nejslavnějších skladeb skupiny Iron Maiden se odehrává příběh dvou mladých fanoušků Vargase a Chukiho, kteří se v den historicky prvního koncertu metalové legendy v Kolumbii bezcílně potulují uličkami Bogoty. Jejich velký den se však rázem ocitne v troskách, když jim gangsteři ukradnou to nejcennější, co mají: lístky na živé vystoupení nejoblíbenější kapely... (Cinemax)

(více)

Recenze (3)

blackJag 

všechny recenze uživatele

"HUDBA BUDE VŽDYCKY. PŘÁTELSTVÍ SE ALE CENÍ." Decentní náhled do prostředí, které se tomu našemu v podstatných detailech vymyká, ale jinak je to vlastně všude stejné - mladí se chtějí bavit. Chtějí se bavit, prožívají přátelství, lásky, problémy v rodinně... a lpějí na věcech, jejichž důležitost je diskutabilní. V tomto snímku zastává tento dějinný prvek koncert skupiny metalových kabaretníků Iron Maiden... a nutno podotknout, nezastává jej tak důkladně, jak by mohl. Řekl bych, že filmařům hodně chyběla práce nějakého zkušeného dramaturga, protože suma sumárum, včetně započítání určitých dokumentárních prvků, jistý potenciál film měl. 50% ()

Reklama

Atttila 

všechny recenze uživatele

Iron Maiden miliju, poslouchám je přes 20 let a naživo jsem viděl 9x..Ale tenhle film je vážně bída...skvělé téma, ale filmařsky i hudebně jeden nesourodý průser..Každopádně alespoň si člověk uvědomí jaké má štěstí, že žije v civilizované a svobodné zemi ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama