Reklama

Reklama

Andělé v Americe


Perestrojka: Jsem v nebi (E06)

(epizoda)
  • Česko Perestrojka: Nebe, jsem v nebi (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Po souboji s Joem je Louis těžce zraněn; Roy si naposledy vystřelí z Ethel; Prior zápasí s Angelem a poté promluví k revizní komisi v nebi; Harper se vydává na Západ. (HBO Max)

Recenze (2)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nóoo, úplně nevim teda, to zobrazení světa Andělů na mě moc nezapůsobilo. Zvlášť když ještě z toho mýtického piedestalu občas sklouzli až k určité sebeparodii. No a ten závěrečný proslov o AIDS? Nevím, jestli jsem z toho pochytil zrovna to správné...V tomhle díle je snaha o vyřknutí mnoha klíčových myšlenek o celém lidstvu, mě ale nezaujala snad ani jedna. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Amerika druhé poloviny 80. let plná protichůdných názorů. Dvě hlavní vztahové krize – dva homosexuálové a manželský pár – míří do finále. Tvůrci dál tepou své postavy, někdy jsou vyloženě jízliví a škodolibí a chtějí to svým ovečkám pořádně nandat. Tahle Amerika je zlá a krutá, naplněná velkých (i prázdných) myšlenek. A plná odmítání nemalých potíží, které jsou víc než viditelné. Seriál, který má několik skvostných detailů, ale jako celek nefunguje. Exhibující herecké osazenstvo (kromě Pacina mě asi nejvíc bavili Justin Kirk a Mary-Louise Parker) naopak velmi slušné. ()

Reklama

Reklama