Reklama

Reklama

Počas jednej búrlivej noci prišli na svet dve deti. Každé z nich by malo mať rovnakú šancu na šťastný život a na rodinu, ktorá by ich ľúbila. Ale otcova posadnutosť mať mužského potomka a neľútostný obrat osudu zmení ich životy. Chlapec, ktorý prišiel na svet, bol vychovaný v prepychu a obklopený bohatstvom. Naopak, sladké malé dievčatko urobilo svoje prvé kroky na špinavej podlahe v chudobe. Dva drahé drahokamy, ktoré slúžili ako úplatok na zachovanie strašného tajomstvo, strácajú svoju hodnotu v porovnaní s nespravodlivosťou, ktorá sa stala. Čas, keď by mali byť zahojené všetky rany, sa zmenil na zraňujúcu pieseň lásky... Esmeralda (Leticia Calderón) sa narodila slepá, ale dobrota v srdci naplnila jej život svetlom a šťastím. Žije s túžbou, že raz stretne pravú lásku. Zaľúbi sa do Josého Armanda (Fernando Colunga), syna z bohatej rodiny. Ich láska však bude musieť odolávať mnohým ťažkým skúškam. Posadnutosť, sebecké záujmy rodiny, falošná láska jednej ženy, konšpirácia proti neveste, len aby sa zachovala čistá krv v rodine - to všetko je súčasťou krutého sprisahania proti láske dvoch mladých ľudí. Esmeraldu a Josého Armanda začne od seba deliť rozbúrený oceán, plný nenávisti a pochybností ... (TV Doma)

(více)

Recenze (478)

Zagi20 

všechny recenze uživatele

Je to zelené a naráží to do popelnic. Co je to ??? ESMERALDA !!! Každodenní výplach na TV Nova z doby před mnoha a mnoha lety ... no a Nova drží tradici a stále vysílá jednu sračku za druhou. Ale je to prostě nostalgie ... nenáviděná mrcha Fátima, idol ženských srdcí Chozé Armando a strhující doktor Malavér po boku již zmíněné Esmeraldy, se nesmazatelně zaryly do srdcí mnoha diváků. A stejně je to sračka. ()

Kri-kri odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečná hovadina a vymývárna mozků o jedné mexické krávě, co neustále chodila v jedněch zelených hadrech a kolem ní kroužil zjizvený felčar a cvok v ponču pobláznila celou generaci důchodců a bohužel i mnoho mladších diváků. Já se tomu davovému šílenství naštěstí ubránil. Co se mi ale líbilo byla parodie na tento seriál od Kaisera a Lábuse v podání dílu 418. Esmeralda ze seriálu Tlučhořovi, to nemělo chybu! "Aurora onemocněla!" "Co chytla?" "Někdo si z ní vystřelil!":-D ()

Reklama

adams89 

všechny recenze uživatele

Jediná jihoamerická telenovela, na kterou jsem se pravidelně díval. Tehdy ten seriál byl obrovským fenoménem, to už nikdo nemůže zpochybnit. Vím, že dneska bych ji okamžitě vypnul, ale tenkrát mě vážně bavila. Dnes se nad tím můžu už jen nostalgicky pousmát, jak jsem kdysi fandil Josému Armandovi, aby Esmeraldu svým srdcem konečně získal.30% ()

Lum3n 

všechny recenze uživatele

Tady je vidět jaký jsou lidi pokrytci. Koukala na to půlka národa, ale je to tu samej odpad!. Tak proč jste na to koukali, když je to tak stupidni? Samozřejmě, že Esmeralda je blbost, ale když už jsem na to koukal (a přiznávam, že mě to docela chytlo) tak tomu přece nedám odpad! a neříkejte mi, že všichni, co jste tu dali odpad! jste viděli jen jeden díl a skončili jste s tim... ()

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Davové šílenství lidí od 5 - 95 let, enormní spotřeba elektriky ve vysílacím čase, cedule u novinových stánků: "Vlastu s Esmeraldou už nemáme!", nekonečné, fakt nekonečné rozhovory lidí v autobuse o tom, kdo komu víc fandí, nebo jak to dopadne (po 5 minutách jsem hledal něco, čím bych spáchal sebevraždu) a třeba i přeobjednávání se u zubaře, aby se stihla.....Esmeralda. Nevydržel jsem, musel jsem se na pár dílů podívat, abych věděl, proč jsem tak out, proč si nemám s kým povídat, proč nevím, kdo je José Armando apod. Já ten odpad dám, protože TO, co jsem viděl, mě jednoduše znechutilo. Tak moc, že velmi... Od jisté doby jsem alergický na slovo telenovela...nikdo ho přede mnou nevyslovujte:-) ()

Galerie (52)

Zajímavosti (17)

  • Ve 41. dílu čeká Blanca (Raquel Morell) s Domingou (Raquel Olmedo) v její chýši na návrat Esmeraldy (Leticia Calderón). Venku je celou dobu tma, Blanca nakonec odchází. Pak sedí při svíčce u stolu Dominga a Florecita (Esther Rinaldi), těsně před touto scénu je krátký záběr zvenku na chýši, v něm ale tmu nesmyslně vystřídala jasně modrá obloha a slunce. (Agatha)
  • Leticia Calderón (Esmeralda) nechtěla nejdříve o roli Esmeraldy ani slyšet. Zrovna totiž dotočila jinou telenovelu, a navíc se chtěla vdávat. Nakonec ale roli přijala. (Duoscop)
  • V Maďarsku sa zbierali peniaze na operáciu Esmeraldiných očí. (matthew.17)

Reklama

Reklama