Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film sleduje životní cestu hlavního hrdiny Oldřicha z Roupova, syna vladyky, který se po návratu z Deváté křížové výpravy ocitne ve zpustošené zemi. Král Přemysl Otakar II. padl na Moravském poli a do Českého království přišly zlá léta. Oldřich se svým přítelem Jetřichem najdou útočiště v Sukořínském lese lapků. Události v kraji brzy doženou Oldřicha z Roupova k tomu, aby vyhlásil nepřátelství šlechtici Děpoltovi z Rýzmberka a stal se vůdcem zbojnické bandy. (ČSFD)

(více)

Diskuze

Ranger

Ranger (hodnocení, recenze)

Metalera

Tak takový komentář od profilu s 201 hodnocenými filmy opravdu sedí :D Nechci tě křivě obviňovat, ale "nezávislý velkofilm Leoše Kastnera" si myslím mluví za vše. A taky by to nebylo poprvé, že :)

Metalera

Metalera (hodnocení, recenze)

Jsem učebnicový příklad tvůrce, který sleduje průběh hodnocení a recenzí mých projektů více než diváci. Všiml jsem si zdejší diskuze a rád bych se vyjádřil k otázce ohledně falšování hodnocení. Nezlobím se, že to někoho napadlo, přeci jen to "vypadá" podezřele, ale chci jen říci, že jsem si nařčení všiml už o několik měsíců dříve a osobně jsem se naprášil na CSFD, že zde vyvstalo toto obvinění a v případě, pokud najdou v hodnocení například shodné IP adresy, ať to admini smažou. Nedělám to, je to dětinské, hloupé a nikam by mě to stejně neposunulo. A já se zlepšovat chci. Vysoké hodnocení může být zapříčiněno tím, že se zatím film stále pouštěl jen na "eventových" promítání, kterých se účastnilo mnoho fanoušků středověku v dobových kostýmech. Z čehož vyplývá, že je dost pravděpodobné, že lidem přišel sympatický ten nadšenecký zápal a skutečnost, že film vznikal víceméně v bolestech bez státních dotací (jen z peněz z crowdfundingu). Dle mého to není pocta scénáristické a režijní práci a až Zbojník spatří objektivní publikum, předpokládám výrazný sestup (počítám tak 50% +/-). Každopádně bych chtěl ubezpečit, že žádná manipulace s čísly se za mě nekoná nebo o ní opravdu nevím.

Leoš Kastner

na příspěvěk reagoval Ranger

Kulicka49

Kulicka49 (hodnocení, recenze)

Enšpígl

Tak to by ten symbol měl skoro každý tvůrce, producent tady 😀. Je totiž to tak , že se tady poslední dobou manipuluje s hodnocením většiny českých filmů a csfd to nechává kvůli vztahům s distributory schválně být. Několikrát se k tomu z databáze už vyjadřovali a veřejně to přiznaly. Proto hodnocení CSFD už nikdo nebere vážně a musíš ho brát s velkou rezervou. Řešilo se to už u Cool girl, Lásky hory přenášíShokyho a Morthyho,....a u mnoho dalších filmů a seriálů (výše jmenovaní filmy jsou všechno totální odpady kde se nadhodnocovalo uměle, ale někdy se najdou tady naopak úmyslné podhodnocené filmy jako třeba Karlos, kde se lidem prostě nelíbí představitel :D). Spíš koukej na komentáře z toho se dá víc vyčíst....a nebo, a to je naprosto nejlepší koukni na trailer a o čem film je a pokud tě to osloví, tak zajdi do kina a udělej si na film vlastní názor a na CSFD ser 😀

Enšpígl

Enšpígl (hodnocení, recenze)

Na tenhle film se strašně těším. Musí to být absolutní pecka, když má 81% - to tady mají filmy jako Želary, Babí léto, Zapomenuté světlo. (ano větší vzorek hodnotiletů, ale princip stejný) . Pak mě ještě napadlo-- samozřejmě čistě náhodou,---- kdyby se prokázalo, že někdo z tvůrců, producentů nebo jinak napojených na "své" filmy dělá machinace s hodnocením na csfd, co mu u profilu dát třeba symbol prasete a napsat "prováděl machinace s hodnocením filmů ve svůj prospěch. 

na příspěvěk reagoval Kulicka49

zukatoka02

zukatoka02 (hodnocení, recenze)

ScythianAres

A není to proto, že Žižka měl velkou propagační kampaň, která byla vidět prakticky všude a šel do multiplexů, kdežto Zbojník je nízkorozpočtový projekt, který nemá na to si platit reklamy v televizi a nepromítá se v multiplexech, ale malých regionálních kinech?

fabecc1222

fabecc1222 (hodnocení, recenze)

Spousta 5* hodnotících těsně nad 200 hodnocení, roky neaktivní profily...To jsou náhody, to jsou věci...

Emrys

Emrys (hodnocení, recenze)

ScythianAres

Ona se ale vážně kvalitní vlněná nebo lněná látka jen tak nezašpiní. Zkus se přijet podívat na nějakou akci.
Ve vlněném plášti ležíme na zemi, na mokré trávě i s trochou bláta. Jakmile uschne, stačí jen pěkně proklepnout a je prakticky v původním stavu.

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

knihovna

Už dlouho jsem se u nějakého traileru nestyděl tak, jako u této příšernosti.

 

knihovna: Tak udělám nějaký kompromis, ne? Tohle fakt hrozně bije do uší.

knihovna

knihovna (hodnocení, recenze)

Prubner

No tak ono kdyby se tam mluvilo středověkou češtinou, tak by tomu nikdo moc nerozumněl. Také by mohli použít němčinu, které by už nerozumněl ani němec a do třetice latinu, které by už nerozumněl nikdo.

na příspěvěk reagoval Sabrewulf

ScythianAres

ScythianAres (hodnocení, recenze)

Na to, že Žižka budil takové emoce a diskuse žila dlouho před jeho uvedením do kina, tak tady je pusto a mrtvo.

na příspěvěk reagoval zukatoka02

ScythianAres

ScythianAres (hodnocení, recenze)

Prubner

Nejenom to. Co třeba do očí bijící čistota všech v každé scéně, třeba v blátě v lese nebo v poušti. Bude vtipné sledovat, jak různí blouznivci (Gig a jemu podobní) budou chyby ve Zbojníkovi omlouvat, ale Jáklovy prohřešky v Žižkovi brali za smrtelný hřích.

na příspěvěk reagoval Emrys

Uživatel ScythianAres smazal svůj příspěvek.

Reklama

Reklama