Reklama

Reklama

Strach

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tvrdohlavá vdova Svetla žije sama v bulharské vesničce nedaleko tureckých hranic. Nedávno přišla o práci učitelky kvůli nedostatku rodin s malými dětmi. Jednoho dne se při lovu v lese setká s africkým uprchlíkem Bambou, který se snaží dostat do Německa. Váhavě mu nabídne přístřeší a vezme ho k sobě domů. Bamba se začne učit jazyk a stane se součástí jejího každodenního života. Brzy se mezi nimi vytvoří silné pouto a Světla učiní zásadní životní rozhodnutí, které je v rozporu s tradičními hodnotami komunity. To vyvolá mezi vesničany vzpouru. Následuje řada absurdních, komických i tragických situací, když ze začnou bortit bariéry osamělosti, úzkoprsosti i strachu z cizinců. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

rivah 

všechny recenze uživatele

Téma afrických uprchlíků oblíbené zejména u vychodních a sluníčkářských západních filmařů je zde pojato drsně, jednoduše a přímočaře, což je v kontrastu s výtvarnou stránkou díla. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Dějová linka by byla jakž takž oukej.Ale zpracování v roce 2020 černobílé??Sakryš,co tím chtějí tvůrci,vdobě kvalitních tv,sdělit??Mám s tím dosti problém. ()

Reklama

Galerie (6)

Reklama

Reklama