Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Po dlouhých letech dívčí soukromá akademie Hachimitsu rozhodla otevřít své brány i chlapcům. V novém školním roce nastupuje pouze 5 chlapců. Co se může zdát jako ráj, tak ve skutečnosti ale nevypadá. I když poměr chlapců k dívkám je 1:200, tak ani jedna z dívek se s nimi nebaví ani si jich nevšímá. Proto se skupina rozhodne odhalit záhadu, proč studentská rada zakazuje dívkám mluvit s kluky. (Harroc)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (27)

Hees 

všechny recenze uživatele

Extrémne úchylné a nebojácne anime plné streštených nápadov a keby toto je nejaký USA film bolo by to na veľmi málo hviezdičiek. Je to maximálne ecchi ako sa len dá a musím povedať, že to tu vlastne v tomto anime maximálne pasuje nič nie je navyše a všetko je tam kde má byť. Toto anime fakt využíva všetky zbrane a málo takých anime čo ukazujú nahé nejaké časti tela, alebo predvádzajú zvrátenosti majú v konečnom dôsledku kvalitu ako Kangoku gakuen. Ja nechápem ako ma môžu baviť aj veci čo už sú troška až nechutné, ale tu to proste divákov zabaví a dokonca aj funguje gradácia a teda narastá s počtom dielom aj napätie (nie elektrické). Čo je najdôležitejšie a treba spomenúť je kvalita charakterov a to hlavne mužských, ale aj ženské sú veľmi dobre pripravené plniť svoju rolu. Čo je dobré na jednotlivých charakteroch nie sú nejako generické nestretnete ich v každom anime presne takéto a každý hlavne mužský charakter je kapitola sama o sebe. No dobre jeden mužský charakter je trošku generickejší to priznávam, ale nie príliš. Čo je tiež fajn nie je to stále len anime o tom, že väzni proti bacharom, ale je to každý proti každému a tak teda nie je núdza aj o nejakú taktiku a zaujímavosť. ()

Memesis 

všechny recenze uživatele

Po dokoukání všech epizod musím usoudit, že je to vážně pěkná prasárna. Ale pozor- vtipná. Opravdu jsem se hodně nasmál a to splnilo moje očekávání. Chtěl jsem se totiž podívat na nějaký anime seriál, kde vtipy nejsou stranou a tohle tomu fakt vypovídá.Netušil jsem, že to dopadne takhle, ale jsem rád, že to tak vlastně dopadlo. Za mě 86% s doporučením pro všechny, kdo se rádi smějou, mají rádi trochu fyzicky sprostých snímků a hlavně weebům. ()

Reklama

Starletka 

všechny recenze uživatele

Teď jsem zrovna opět ve fázi sledování anime, kdy mě nic nebaví ani nezajímá. Všechno mi přijde dlouhé, nudné, nevtipné a nezáživné, takže jsem vybírala něco mimo můj osobní Want to Watch list, co bych si za normálních okolností nepustila. A protože k udržení pozornosti potřebuju něco vyloženě blbého, ujetého a hlavně bez děje, padla volba nakonec na tohle a něco mi říká, že jsem si nemohla vybrat nic blbějšího, ujetějšího ani úchylnějšího. Ale občas je to fakt neskutečná prdel a člověk si pořád říká, jak až daleko můžou tvůrci zajít, takže jsem asi nešlápla vedle a ani ta explicitnost mi překvapivě nevadí. Medusa ftw. 7,5/10 ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Je tu škola, exkluzivní dívčí škola která byla až do posud jen a pouze pro dívky, ale to se příchodem nového ředitele mění, novým ředitelem je totiž muž a ten hodlá pustit do dívčí školy pět chlapců, no jak ti chlapci tak i ředitel to nebudou mít lehký. Ředitel má dvě dcery jednu pedantskou, která muže nenávidí a hluboce jimi opovrhuje Kurihara Mari, která je zároveň prezidentkou školní rady a Kurihara Chiyo která miluje sumo a chlapci sou pro ni velkou záhadou. Je fakt, že ze začátku to bylo infantilní a mučení chlapců mi přišlo vyloženě přehnané a přes čáru, a to jak moc se tlačilo na pilu když došlo na Ecchi, to sem si už říkal, "no to je ale hrozná blbost" a chtěl sem na to vykašlat. Díky bohu že sem to neuděl, je fakt že mučení chlapců až do konce celého seriálů bylo těžce brutální a nespočetněkrát sem řval bolestí s nimi, ale zásadní rozdíl byl v tom, že to nebylo o trapném humoru a přepáleném mučení, ale o plánovaní !!! A né tak o ledajakém plánování, do poloviny se plánoval útěk Kiyoshiho - ten jediný normální), kam se na to hrabe nějaká Věznice Shawshank a podobný hollywoodský kraviny, to plánování mistra strategie Takehita - ten druhý normální), bylo to naprosto geniální !!! Od poloviny školní rada intrikuje proti chlapcům, takže se to trošku změnilo na psychologickou hru kde emočně silní jedinci vydrží, a poté chlapci intrikují proti školní radě a ta je dál mučí a hlídá a nutno dodat, že to byli nervy. Ze začátku byli kluci, prostě nadržený a nekontrovatelný hovada, až na Kioshiho, a ke konci to byli sice taky hovada, ale tak nějak vnitřně dospěli. Je fakt s paní viceprezidentkou Meiko to bylo šílený až na půdu a Hana je prostě dětinský násilný střevo, takže až na Chiyo a Anzu které sou zde jediné normální, je dívčí strana fakt drsná. Co se týče konce, ten si vyložená žádá a prosí o pokračovaní, stejně jako Reiji o potrestání, nic méně sem zvědavý na filmové zpracování. ()

muti 

všechny recenze uživatele

Veľmi prekvapivé etchi anime plne stratégie, pomsty, ponižovania, plánovania a la prison break. Super postavy na oboch stranách väzenia, animácie aj scény rôzneho druhu. Boys VS Girls! Kto dokáže ísť až na hranu odrezanej fľaše a udrieť priamym útokom proti nič netušiacemu protivníkovi? The most resourceful strategist of modern éra! ()

Galerie (119)

Reklama

Reklama