Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Po dlouhých letech dívčí soukromá akademie Hachimitsu rozhodla otevřít své brány i chlapcům. V novém školním roce nastupuje pouze 5 chlapců. Co se může zdát jako ráj, tak ve skutečnosti ale nevypadá. I když poměr chlapců k dívkám je 1:200, tak ani jedna z dívek se s nimi nebaví ani si jich nevšímá. Proto se skupina rozhodne odhalit záhadu, proč studentská rada zakazuje dívkám mluvit s kluky. (Harroc)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (27)

Terezinka198 

všechny recenze uživatele

Nejdřív mi hlavou jen prolétávalo wtf am I watching?! ... ale pak jsem se prostě začala smát a docela dost jsem si to užila. Je to absurdní, je to zábavné, je to sado-maso, je to správně potrhlé... a dá se to v pohodě shlédnout na jedno posezení, takže proč ne. Bylo to správně blbé, byl to takový fajn skoro LSD trip. Jestli chcete vypnout a jen se příjemně pobavit, s chutí do toho. ()

Scalpelexis 

všechny recenze uživatele

Začínám si zvykat, že si tématicky k dodržování předvánočního klidu a pohody pustím něco adekvátně rozkošného: Loni Detroit Metal City, letos Prison School. Podobně jako u DMC musím vysoce ocenit a vyzdvihnout absolutní absenci zábran a hranic tvůrců. Prison School zařadí z 1. rychlosti na 5. během minuty a nemyslím si, že i Krauser by byl úplně připravený na tu tsunami nekorektnosti a bezbohých sprosťáren, kterou ústřední boy band přožívá. Všechny ústřední postavy jsou perverzní, sadističtí nebo masochističtí (anebo všechno dohromady) magoři, kteří vymýšlejí nové a nové způsoby jak přitopit na dalších zvrhlých eskapádách. A ono to zatraceně funguje! Kdyby mě někdo natáčel při sledování, tak by nejdřív viděl, jak se mi vše ježí (ať už na necenzurovaných nebo cenzurovanějších místech), pak si zakrývám obličej, začnu mumlat čím dal hlasitější "Ne, to snad ne" a postupně vybuchl v nekontrolovatelném smíchu. Úvodní díly o počátcích trestu jsou šíleně kreativní a dopomáhá tomu i zvrhle kouzelné vlastnosti účinkujících (doslova obětavý posera Gakuto, věčně nevyprázdněná Hana či pro prdel nedaleko chodící ředitel), karikaturní obličeje a absurdní náhodičky, kterých chcete víc a víc! Všechny tyto výstřelky ve středu seriálu naneštěstí dosti zevšední a zjistíte, že ne všechny postavy mají adekvátní porci času a dostatek hloubky (Andrew, Joe, trochu i Shingo), takže jsou časem upozaděny jak Gakutovy hračky na hajzlu. Nikdy bych nevěřil, že časem budu lhostejný k frekventovaným náhledům kamery zespoda pořádně propocených dámských genitálií a upřímně, přestal jsem fandit klukům v jejich prison breaku, protože mně paradoxně jejich otroctví bavilo nejvíc. Téměř nijaký příběh se schyloval k předpokládanému klimaxu už od první urinace, v závěru se to táhlo jak Andrewův chlup a přešlapoval jsem jak viceprezidentka, když ji nefungoval zip; začal jsem si přát cílovou čáru dřív než bych nečekaně doufal, protože anime už nemělo moc co nabídnout vyjma zdrcující a všedefinující otázky: Jste na oppai nebo zadky? Odpověď totiž není vhodné jakkoliv odbýt.. nai?! Pořádně zkamenělé 3*. ()

Reklama

HDeer 

všechny recenze uživatele

J.C.Staff po kúskoch ako Dungeon ni deai wo motomeru no wa machigatteiru no darō ka? alebo Shokugeki no Sōma opäť potvrdzuje svoju silnejúcu pozíciu v anime priemysle. Vydarene uchopená manga Akiru Hinamota rúca známe stereotypy žánru ecchi a popri vydarenej humornej stránke prekvapivo neopomína ani serióznosť. Mal som pocit, že nastolená latka bola v neskorších častiach tak trochu podliezaná, či už prehnanosťou okolo Andrehovho masochizmu, niekoľko nepotrebných replík, alebo príliš vyostreným vyvrcholením medzi Kyoshim a Hanou. Žiadny z nedostatkov však v konečnom dôsledku nedokázal seriál poškodiť natoľko, aby ma pripravil o moje nadšenie. ()

muti 

všechny recenze uživatele

Veľmi prekvapivé etchi anime plne stratégie, pomsty, ponižovania, plánovania a la prison break. Super postavy na oboch stranách väzenia, animácie aj scény rôzneho druhu. Boys VS Girls! Kto dokáže ísť až na hranu odrezanej fľaše a udrieť priamym útokom proti nič netušiacemu protivníkovi? The most resourceful strategist of modern éra! ()

Memesis 

všechny recenze uživatele

Po dokoukání všech epizod musím usoudit, že je to vážně pěkná prasárna. Ale pozor- vtipná. Opravdu jsem se hodně nasmál a to splnilo moje očekávání. Chtěl jsem se totiž podívat na nějaký anime seriál, kde vtipy nejsou stranou a tohle tomu fakt vypovídá.Netušil jsem, že to dopadne takhle, ale jsem rád, že to tak vlastně dopadlo. Za mě 86% s doporučením pro všechny, kdo se rádi smějou, mají rádi trochu fyzicky sprostých snímků a hlavně weebům. ()

Galerie (119)

Reklama

Reklama