Reklama

Reklama

Snow Falls

Trailer

Obsahy(1)

Poté, co zimní bouře uvězní pětici přátel v odlehlé chatě bez elektřiny a s nedostatkem jídla, si dezorientace pomalu říká o jejich zdravý rozum, protože každý z nich propadá strachu, že sníh sám o sobě může být kontaminovaný nebo nějak zlý. (JasonCZ)

Videa (1)

Trailer

Recenze (18)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Jeden z očakávaných januárových hororov dopadol úplným fiaskom. Partia hlúpych mladých začne mať na chate paranoidné stavy, takže treba pretrpieť ich dementné psychózy a zaostalú komunikáciu, pár minút pred koncom si uvedomia, že už je na čase aj začať umierať, ale, žiadna krv, žiadne gore, žiadna atmosféra, žiadne ľakačky, žiadne napätie, dej celý o ničom. Dívať sa celú dobu, ako sedia, trasú sa od zimy, pobehujú po chate a vedú medzi sebou nezmyselné dialógy, je vážne utrpenie, a asi by ma to nebavilo ani v krátkometrážnej forme. Sem tam pekne sneží, ale za to body nedávam. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Úplne trápna zívačka, čo nemá s hororom nič a herecké výkony boli na úrovni Mŕtveho mora. Ale asi keď film natočí niekto za 6 dní, nedá sa očakávať viac. Sám totiž nepočítal, že by sa chcel nejak popracovať s detailmi. Napríklad, že keď mi je zima, tak skúsim niečím zakúriť, alebo použijem sporák, ale tak to by som veľa chcel. ()

Reklama

Pan.Antonin 

všechny recenze uživatele

Mrazivý thriller s hororovými prvky pracující s tenkou hranicí mezi představivostí a skutečností, mne bohužel moc zklamal. Parta přátel uvězněná v zimě na chatě si začne představovat, že sníh je kontaminovaný a nastane jakási "zombie apokalypsa" nebo co, do toho dostanou halucinace a divák neví, kterým směrem se snímek vydá a co jsou výplody chorých myslí a co je hororová realita. No, líbilo by se mi víc, kdyby se to vydalo hororovou "fantasmagorickou" cestou a na domeček zaútočili fajnoví sněhuláci, ze skříně vylezli kostlivci a sníh by byl kontaminován.... Takhle snímek bohužel hlavně nudil a i přes občasnou tísnivou atmosféru se nedostal přes jednu hvězdu (i když těsně). Hodnotím jej jako promarněnou příležitost. ()

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

školní civčení na téma survival horor. Bohužel ale nejde o cvičení studentů filmové školy, ale studentů školy základní. Skupina lidí uvízne ve sněhové bouři v chatě, začnou mít haluciance a možná je tu něco zlého a možná taky ne. I recyklované nápady se dají zpracovat se ctí, ovšem to není tenhle případ...0% ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

3 kluci a 2 holky si jdou užívat do opuštěného lyžařského střediska. Venku je vánice tak se z tama nemůžou dostat. Začne jim z toho hrabat a začnou mít halucinace pak někdo nadhodí , že v tom sněhu jsou drogy a oni jelikož ho jedly jsou nemocní do toho jedna z nich začne kecat o ruském spánkovém experimentu (to se údajně prý stalo). Postupně umírají a jde se až do konce kde se nedozvíme nic co se dělo. P.s. nevím proč se na začátku vůbec řešil pád letadla se sarsem, když to pro film není důležité 40 procent ()

Zajímavosti (1)

  • Film bol natočený len za šesť dní. (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno