Reklama

Reklama

On je fakt boží!

  • USA Angus, Thongs and Perfect Snogging (více)
Trailer

Obsahy(1)

Před dovršením patnáctých narozenin upoutá dospívající Georgii nový kluk ve škole, „nádherný sexuální bůh“ Robbie, člen kapely Stiffa Dylanse. Naneštěstí si už Robbie smluvil rande s Georginou úhlavní rivalkou: blonďatou a perfektní Lindsay. Se svými skvělými, avšak bezradnými rodiči, nádherně oblečenou kočkou Argus a s holčičí četou Ace Gang si Georgia vymyslí plán jak sbalit fantastického kluka a mít nejlepší narozeniny všech dob! Natočeno podle knižních bestsellerů od Louise Renninsonové. On je fakt boží! je nádherný zábavný hit pro dospívající, režírovaný Gurinder Chadhaovou (Blafuj jako Beckham, Moje velká indická svatba). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (125)

kikka20 

všechny recenze uživatele

Rozhodně tohle není pro kluky. Je to holčičí "komedie", ale i když jsem holka tak se mi to teda moc nezamlouvalo. Šestnáctiletý kluk a líbí se mu čtrnáctka? Oki, fajn, láska je láska, ale tohle bylo i na mě moc. Kdyby byla nějak vážně moc hezká, neměla dětský úsměv a kdyby měla aspoň trochu mozek v pořádku, tak by mi to nevadilo, ale ona to prostě neměla. Ještě k tomu, když ten kluk byl na ní moc hezký. On mohl mít na každém prstu deset dívek a vybere si čtrnáctiletou nánu? No, to mě celkem uzemnilo. DĚS A HRŮZA. Ta hvězdička je jen za toho kluka, protože ta holka byla děsně nesympatická. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Britská teen komedie? "To bude bomba," říkal jsem si. No, nakonec to taková bomba nebyla, protože pověstný britský humor tam byl hodně zřídka a na mě to bylo až moc pubertální. Místy to byla dobrá zábava, místy to sklouzávalo až moc do trapnosti. Hlavní hrdinka mě srala tím jejím šíleným britským přízvukem a vlastně i tak celkově. A konec je kapitolou sám o sobě, ale vzhledem k tomu, že je to film určenej zejména pro mladý holky, tak u nich nejspíš i zaboduje. Říkám, být mi 13, bylo by to asi i za pět. ()

Reklama

Keen.lady 

všechny recenze uživatele

Enšpígl má velmi vtipný komentář, ale nemůžu s ním zcela souhlasit. Ona dojička krav není vylíčená na konci kdovíjak hezky, nicméně se dokáže uvědomit a kapku napravit (z puberty ji to ovšem opravdu nedostane). Některé hlášky jsou příšerné a jiné naopak super. Občas dost nechutné nebo nereálné (stupnice líbání o 10 částech rozhodně nezní na čtrnáctileté holky), občas dojemné a občas vtipné. Takový pěkný střed, určitě někdy kouknu zas, přestože ''nejsem vypleskaná z kluků, kteří vypadají jako kříženci koštěte a lízátka'' :) ()

HappySmile 

všechny recenze uživatele

V žánru teen komedií patří tento film rozhodně k těm lepším. Je hodně svižný, doprovázený super hudbou, u které si člověk pozpěvuje a plný vtipných scén. Hlavní hrdince se tady stane spousta trapasů, u kterých se člověk vážně nasměje a spousta holek si určitě vzpomene, že jí se v pubertě určitě taky něco takového stalo. ()

Dashiella 

všechny recenze uživatele

Asi jeden z filmov, ktorý vám musí sadnúť do nálady, a asi je dosť výrazne holčičí. Nepoznám dievča, čo by sa s týmto nestotožnilo a ja osobne mám 22 rokov, ale príde mi to ako včera, čo som riešila že si so svojím veľkým nosom nikdy nenájdem frajera... /dobre, bolo to včera... :)/ Každopádne som sa bavila oveľa viac než napríklad pri Denníku princeznej a Sesterstvo putovných nohavíc, ktoré je tiež natočené podľa literárnej predlohy, tomuto nesiaha ani po päty. Ďalej oceňujem soudtrack a hlavnú predstaviteľku, ktorá si ma získala od prvej sekundy. Čo tomuto filmu ale u mňa kradne hviezdičku je záver, posledných asi 10 minút- celý film celkom reálne mapuje problémy dospievania, ale ten záver je typická stupídna filmárčina s takým happyendom že odpadávam. Možno chceli dokázať, že aj tak to v živote chodí, a nabáda mladšie dievčatá, ktoré si tento film pozrú, aby nehádzali flintu do žita. Na mňa to už bohužiaľ nezafungovalo. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (2)

  • Film byl natočen podle knih Louise Rennisonové „ Angus, Thongs and Full-Frontal Snogging a It's OK, I'm Wearing Really Big Knickers“. (rialilly)

Reklama

Reklama