Reklama

Reklama

Blízko smrti

(TV film)
  • USA Miracle on the Mountain: The Kincaid Family Story (více)

Obsahy(1)

Každá rodina má nějakého svého kostlivce ve skříni a ani ta, o níž vypráví náš příběh, není výjimkou. Opravdu se není čím chlubit - otec Tom nemá na své tři téměř dospělé děti vůbec čas, a přestože matka se snaží vzájemné konflikty hasit, hádky jsou u nich na denním pořádku. Syn Rick i mladší dcera Susan odmítají zúčastnit se každoroční povinné rodinné oslavy na chatě v horách. Starší Carla a její přítel Charlie účast přislíbí, ale dělají to hlavně proto, aby mladého muže, který je nemajetným učitelem a přesto nehodlá po sňatku nastoupit do rodinné firmy, vzal arogantní otec konečně na vědomí. Susan ovšem nestihne dorazit včas na letiště, takže rozhořčený otec odmítne dál čekat a odstartuje. Jeho soukromé letadlo se však dostane do prudké bouře a havaruje. Uprostřed hor, bez základního vybavení, bez jídla a s těžce zraněným Tomem, musí rodina najít způsob, jak se spolu konečně domluvit. Jde totiž o hodně - o přežití.... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Juto 

všechny recenze uživatele

Zlé napísany scenár, prevažne drevené hranie, málo napätia, absolútne predvídateľné ... čo viac musím povedať. 1/10 ()

lesumir odpad!

všechny recenze uživatele

Ne, Radyo, nemáš pravdu. Já ybch se radši koukal do zdi. Větší kravinu jsem neviděl, teda viděl, ale aspoň jsem se u ní tolik nenudil! ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Neoriginálny televízny príbeh o rodine, stroskotajúcej súkromným lietadlom v nehostinných, kruto zasnežených horách. Druhou líniou príbehu je záchranná misia. Treťou poučenie, klišé a rutina. Ale i vďaka charizmatickému Williamovi Devaneovi sa na to pozerá dobre. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Uprostřed hor, bez základního vybavení a bez jídla musí najít způsob, jak se spolu konečně domluvit. Jde totiž o hodně - o přežití - a o další snímek, který si vzal na paškál katastrofu letadla a sám se stal skoro katastrofou. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Letadlo spadlo v zasněžených horách, nastává boj o přežití... Takový neslaný, nemastný odvar filmů Přežít nebo Na ostří nože divákům nenabízí vpodstatě nic nového (otřepané téma), nic překvapivého (charaktery jednotlivých postav jsou jakoby překopírované z nějaké telenovely), ani nic zajímavého (kromě pár záběrů zasněžené přírody). Je to sice lepší, než koukat 90 minut do zdi, ale jinak... ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama