Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dospívající dívka Shelby, která se nedávno přestěhovala po smrti své matky, je v nové škole šikanována, avšak nachází podporu u další fanynky svého oblíbeného seriálu, Bestie, což vede k sérii stále nebezpečnějších akcí, až se nakonec se svou novou kamarádkou rozloučí, jen aby nakonec tragicky zjistila, že její nová láska, River, se spolčí s její bývalou kamarádkou a zabije ji v Bestiině domě. (mikki089)

(více)

Recenze (5)

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rok se s rokem sešel a máme tu zas (pro OG fans AHS) nenáviděné "Stories". Jediná pozitivní věc na "Bestie" je Jess Barden, která nepůsobí jak herečka z horní-dolní a její herectví bylo přesvědčivé. No a to bylo z pozitiv asi všechno, děj opět předvídatelný a závěr byl jak již tradičně naprosto tupý, stupidní a směšný. Většinou byly otvíráky (první díly) lepší než zbytek série. Jestli byl tohle "peak" 3. série, tak to potěš koště co za odpad nás čeká ve zbytku třetích stories. ()

stitch7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

/// Když vezmeme v potaz, že to míří spíš na gen-z a jde spíše o hodně light horor, nemám s tím problém. Jednoduchý námět mě vtáhnul, bavil mě celou stopáž a na konci i lehce překvapil. Takže pohoda. ()

BadassX odpad!

všechny recenze uživatele

Sousedovic kočka a prase se rozhodli natočit epizodu do AHS, za kamerou se po dlouhé době objevil i blízký přítel scenáristy penise, prdel a všichni spolu dali dohromady krásný, svižně ubíhající, zvratku plný, pardon zvratu plný hovorový příběh po emericku. Díky ()

parazit 

všechny recenze uživatele

Fakt netvrdím, že to byla nějaká kdovíjaká pecka... Nicméně hororově vypadající nejka plus její postupně se zvyšující manipulování mi docela hrůzu nahnaly :/ Tedy jako v Popelce- když vypadáte hnusně navenek, budete mít hnusnou i povahu... Takže příště se raději nekámošit s jednookými nádherami! ()

Reklama

Reklama