Reklama

Reklama

Orlí spáry

  • Česko Drápy orlů (neoficiální název) (více)

Obsahy(1)

Miliónové obchody s kokainem v newyorské Čínské čtvrti kontroluje záludný Mr. Li a jeho pravá ruka, obávaný zabiják Kahn. Vedení protidrogového centra vyšle zvláštního agenta Tylera Wilsona, aby proniknul do této zločinecké organizace. Jeho spojkou je místní policajt Michael Reeds. Jedinou možností je zúčastnit se ilegálních bojů, které organizuje Mr. Li. Nejdřív však musí najít uznávaného učitele Mistra Pana... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (24)

Figu 

všechny recenze uživatele

Nelezte do spárů orla Billyho Blankse! Tak v tomhle čistokrevným béčku se s tím moc neserou. Lehká temnota, devadesátková syrovost, solidní bitky, volizovačky a kozy v plným proudu. Příběh je samozřejmě jednoduchej jak žebřík a člověk dnes musí přimhouřit oko, teda pokud si chce tenhle Martial Arts biják vychutnat stejně jako já. Ovšem na oči se nevztahuje sluch a ten jen tak přimhouřit nejde... Ano, uši mě rvala ta šílená hudba, kdy o nechutný skřípání saxofónů není nouze a v závěru ty libí tóny doprovázelo zase ještě dvacetiminutový uširvoucí pištění a hekání všech bojovníků! To je za mě mínus. Nostalgie u mě zachraňovat tentokráte nic nemůže, páč jsem Orlí spáry viděl prvně a to po osmadvaceti letech jejího vzniku. Každopádně jako milovník oldschool a béček tu průměrnou známku bouchnu. Navíc pivko u toho bodlo dokonale! 55% ()

Luk80 

všechny recenze uživatele

Jalal Merhi s cool "Seagal" culíkem a Billy Blanks s účesem jako přistávací plocha pro letadla :-) S těmito kombinacemi jim to ale perfekně sedlo a tvořili pohodové duo. Bylo super vidět Jamese Honga v baloňáku a kloboukem jak mu připaluje doutník Matthias Hues. Orlí spáry jsou spolu s prvním dílem Tygřích rozhodně dva nejlepší snímky, kde Jalal hrál. Škoda, že se tady třeba nemihl Al leong nebo Paulo Tocha :-) A NEZAPOMEŇTĚ - Orlí pařát !!! ()

Reklama

Lateef 

všechny recenze uživatele

V letech svého vzniku asi průměrný akční film, dnes shit, kterého od úplného odpadu zachraňuje moje slabost pro filmové tréninkové metody a výcvik. Vždy se těším, jaký náročný cvik nebo techniku si mistr na svého svěřence vymyslí. Zde to tedy nebylo nic moc (snad až na ty dynamické Blanksovy kliky s odrazy a kliky na pokrčených prstech - au!) Arénové souboje tu jsou asi dva (mizerné), těch ostatních docela dost, ale většinou tragédie. Protivníci čekají na ránu od soupeře jako přejezené dítě na cukrovou vatu, stojí, ruce kdesi dole, poulejí očima a vyloženě jimi tu ránu přitahují jako magnet. Tohle nepochopím. Hues ve své úplně typické roli, promluví 5 vět, jeho ramena se párkrát málem nevejdou do záběru a ačkoliv jeho bojové umění zatnutápěst-dó by porazilo i mamuta, na Blanksovz orlí spáry (které použije asi jen jednou) nestačí. Mimochodem, závěrečný fight dost špatný. Celkově se to na tu jednu hvězdičku vyškrábalo, ale hodně velká slabota. ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si jinak ani pomoc. Vidět dva moje oblíbence Billy vs Matthias jak se perou v temné velké garáži nebo co to bylo byla super podíváná. Děj postupuje jak se od něj očekává,rychle a svižně,spustu oblíbených známých věcí. Trénik před vstupem do arény,souboj v aréně,dostat se k šéfovi gangu,velká mlátička na konci. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Tygrie pazúry, Orlie pazúry, čo tak jastrabie, sokolie, klokanie pazúry alebo rovno hadie pazúry? Ako inak, názov nemá (takmer) nič spoločné s filmom. Hlavná trojca/štvorica opakuje jeden a ten istý kop z otočky. Billy Blanks neurazí, je štandartne dobrý, sorry ale - Hues je lepší (rozpačitý súboj v závere nesie otázku, či vôbec pokorený). A opäť s riadnou dávku textu. Zbytok mláti vodu. Na Kanadu však obstojné. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama