Reklama

Reklama

Přežít svoji smrt

(seriál)
  • USA Surviving Death
Trailer
USA, 2021, 5 h 13 min (Minutáž: 49–58 min)

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Co se s námi stane po smrti? Dokumentární seriál o výzkumu takzvaných prožitků blízké smrti, lidech, kteří je zažili, o reinkarnaci i o paranormálních jevech. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

Arkagas1989 

všechny recenze uživatele

Už asi všichni víte, že pokud mám na Netflixu něco ráda, tak jsou to jejich krimi seriály a dokumenty, protože ty Netflix opravdu umí. Tohle těžší téma ale zvládl taky skvěle. Rozhodně nesouhlasím se vším, co v seriálu zaznělo, ale celkově je to zpracované velmi příjemně. Dokument otevírá téma života po životě, rozebírá téma klinické smrti i toho, zda naše duše po úmrtí fyzického těla žije dál. Mapuje skutečné příběhy lidí, kteří se setkali s touto problematikou, ale nahlíží i do témat jako jsou média a trans. Rozhodně nevěřím všemu všem (blondýně v podobě fyzického média nevěřím ani dobrý den například), ale jinak je to za mě vcelku zajímavý počin, který rozhodně v člověku vyvolá pár otázek. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Velmi zvláštní dokument, od kterého jsem si sliboval nějaké zajímavé informace od lidí, kteří prožili například klinickou smrt, popřípadě nějaký podobné blízké setkání se smrtí. Jak ledová sprcha na mě zapůsobil fakt, že celý dokument je spíše laděný do jakéhosi duchovního světa, respektive se zaobírá spíše tou duchovní stránkou, nikoli tou vědecky podloženou či lékařskou. Když jsem viděl ty různé média a podobné podvodníky, jak přímo před kamerami dělají z lidí pitomce, nebyl jsem si jistý, jestli si ze mě tvůrci dělají srandu, nebo to myslí opravdu smrtelně vážně, jako ti podvodníci, když svou magickou léčivou mocí zastupují lékaře. Také mi přišlo, že dost lidí, kteří se v dokumentu objevili, by místo pozornosti spíše potřebovali kvalitního psychiatra. Nicméně přežít se to tak nějak dalo, i když mi většina informací přišla jako totální kravina, takže vypovídající hodnota je téměř nulová. Na druhou stranu je celá minisérie docela dobře natočená, takže aspoň něco. 1/10. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Že sa objaví na Netflixe dokument duchovnejšieho charakteru riešiaci život po smrti po vzore Dr Moodyho, tak tom šokovaný. Táto platforma alebo doslova kanál je totiž známou vlajkovou loďou ultradekadencie. Prekvapili ma. Jediným zádrheľom je, že je seriál nevyrovnaný. Prvá a posledná časť sú špičkou, predposledná je tiež dobrá, ale druhá až štvrtá idú do kategórie takej, že sa tomu mnoho ľudí vysmeje. Každopádne sa dá z toho vziať veľa zaujímavého a keď sa budeme čisto orientovať na informácie ohľadom posmrtného života, správ zo záhrobia, či reinkarnácie, tak z nadhľadu možno povedať, že seriál ponúkol obohacujúce informácie, hoci nie vždy celkom nové a uveriteľné. ()

Nedos. 

všechny recenze uživatele

Tenhle serial ve me spis jeste vic podpořil moje přesvědčení o tom, ze to je z vetsi casti podvod na lidi. Vetsina těch lidí by mela chodit spis na leceni na psychiatrii, protoze byt posedly kontaktovanim nekoho, kdo je uz leta mrtvy, neni uplne OK. Cely to na me působí jako skvelej byznys, nez aby mi ten serial v hlavě zacal hlodat a rekl jsem si: Co kdyby přece? A hlavne, jestli cekate ze uvidite neco co jste jeste nevideli, tak vas musim zklamat. Duchove jsou docela alergičtí na kamery a svetlo, takze mame smulu. ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama