Reklama

Reklama

Vezmi mě tam, kde je hezky

  • Kanada Take Me to a Nice Place
Drama / Krátkometrážní
Kanada / Velká Británie / Francie / Itálie / Německo, 2020, 32 min

Obsahy(1)

Dystopický film Vezmi mě tam, kde je hezky pojednává o tajemné rodině v apokalyptickém světě, která zničí i to málo, co z lidstva zbylo, aby zajistila zvrácenou "idylickou" budoucnost... Poté, co se lidská rasa ocitne na pokraji vyhynutí, přeživší fanatik se potuluje Kanadou, zatímco hledá znalosti a podklady, které potřebuje k přetvoření lidstva. O deset let později vychovává žena deset dětí stejného věku a připravuje je na oběť, kterou budou muset přinést, aby zachránily lidské pokolení. (Cinemax)

(více)

Recenze (2)

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Na krátký film to není zlé. Má to výbornou práci s kamerou a atmosférou. Potíž je, že se tvůrcům úplně nepovedlo postavit příběh, který by stál pohromadě. Chápu, že to má mít prostor pro domyšlení, ale nejde neříct skoro nic. Pak se nedá do toho příběhu ponořit nebo někomu fandit nebo tak něco. Až tihle tvůrci zkusí 90 minutový film, asi jim ještě dám šanci. ()

laurinq 

všechny recenze uživatele

Vyborné. Či už práca s kamerou ktorá sa postará o dokonalú dystopickú atmosféru alebo rozhovory kde nie je ani slovo navyše. Divákovi dá síce zabrať v prvej tretine rozoznať vzťahy medzi postavami a časovú líniu, no o to viac baví sledovať ako sa krátke flashbacky postupne vyjasňujú a vysvetľujú. Určite by som si pozrela 90min trvanie tohto mini filmu. ()

Reklama

Galerie (5)

Reklama

Reklama