Reklama

Reklama

Novoroční projev předsedy vlády

(pořad)
všechny plakáty
Publicistický
Česko, 2021, 15 min

Účinkují:

Andrej Babiš

Recenze (6)

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

Andy všechny ty omluvy si už můžeš strčit do pr…Pořád se tu jen někdo za něco omlouvá, vymýšlí jeden paskvil za druhým, jeden neví, co říká a dělá druhý, opozice jen hází klacky pod nohy, ale tvoje vláda to do léta zvládala a lidi vám i věřili, pak už ne a začali jste ze sebe dělat šašky. Myslím, že většina vám už nevěří ani nos mezi očima (bohužel si za to můžete sami) a všichni i já se už těší, až tahle šaškárna skončí, člověk si zas zajde na pivko, vycestuje, kam bude chtít, bude moci konečně pracovat a podnikat bez omezení, chřipka bude zase chřipkou, angína angínou a hlavně zahodí roušky do popelnice… ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Stejně jako v případě Zemanova projevu jiné hodnocení než odpad nepřichází v úvahu. Nevím jak dlouho máme jako ještě vydržet, aby si ten člověk nakradl ještě více a , aby omezoval jiné (snad se to v září změní lidi konečně vystřízliví a nebudou ho volit) . Je sice pěkné že si omluvil lidem , ale za to si člověk nic nekoupí a ani nic z toho nemá navíc od něho to není ani upřímné. ()

zdeny99 odpad!

všechny recenze uživatele

Babišova asi desetiminutová omluva za rok 2020, kdy se svojí vládou uvalil tolik zákazů a nařízení, že tisíce živnostníků a podniků krachují. Skvěle rozjetá česká ekonomika se rázem během pár měsíců dostala do recese a to jen kvůli těm, co údajně dbají na "našem zdraví". Pořád ale ještě tento projev má jakousi hlavu a patu v porovnání s tím nemyslícím důchodcem z Hradu, za kterého se musí stydět celá Česká republika. [26. hodnocení, 6. komentář, 15%] ()

Reklama

Reklama