Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Praštěný fotr, tedy dobrodružný otec, vyráží vytuněným autem se dvěma malými dcerami směr Ukrajina, Gruzie, Ázerbájdžán, Kazachstán, Uzbekistán a Kyrgyzstán. Přičemž na začátku ani neví, jak se vrátí ze své 100 dní trvající cesty zpět domů. To vše v novém pořadu Fotr na tripu z míst, kam se bojí i otrlí cestovatelé! (TV Prima)

Recenze (34)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Během sledování této dokumentární série jsem si hned několikrát říkal, že není lepšího cestovatele než-li Pepa z Autosalonu. Vzal dvě svoje dcery, džíp od Toyoty a vyrazil směr Kazachstán, Kyrgyzstán a další -stán, aby nám ukázal, jak nádherné tyto země jsou. Přitom buďme rádi za drony, protože poměrně jednoduchým procesem vytvoří dechberoucí záběry, nad kterými se doslova tají dech. Oblast těchto zemí pro mě byla trošku záhadou, ale musím říct, že některá místa byla tak neskutečně skvostná, že jsem měl sto chutí za Pepou vyrazit taky a užívat si životní trip za poznáním. Pepa a jeho dvě dcery jsou fakt super vtipný koncept. Plus i fakt, že v každém i nejzapadlejším koutě potkal Čechy (popřípadě Slováky) jen potvrzuje, že cestování máme prostě v krvi. Super pořad! Díky! Těšil jsem se na něj každou sobotu dopoledne v TV. Tohle se Primě prostě povedlo. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Již dloué roky nesleduji Autosalon ani jiné automobilové pořady, ale zdejšího Pepu si pamatuji i já. Očekával jsem, že tento nový pořad bude o tlačence nějakého vozu, kde se teda podíváme i někam mimo republiku. Avšak výsledek je překvapivě zábavný a dokonci i pepovi ratolesti jsou zábavné. Pohled na ty různé země a krásy jsou pojaté také velmi pohodově a o něco jinak jak v běžných dokumentech. Zábavný pořad, který pravidelně nesleduji, ale když na něj narazím, tak jej nepřepínám. 4z5 ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Další poťapané home video z dovolené. 1) Dobrodružství chtivý fotr na tripu 52letý Josef Vrtal má v autě dcerky Josefínu a Leontýnu (3 a 7 let). Vypadá to dost bláznivě, dokud si nevšimnete, že za kamerou kromě našeho fotra stála i Klára Vrtalová (dcera, manželka?). K tomu náš fotr: Nejel s námi žádný štáb ani doprovodné vozidlo. Byli jsme odkázáni jen sami na sebe. Odkud se tedy vzala ona Klára Vrtalová v titulcích a co za tou kamerou dělala, když tam údajně nebyla?_____ 2) Koncepce tvrďáckého výletu bere za své také při podrobnějším zkoumání trasy - přejezd přes Černé moře dává dva dny oddechu, přejezd přes Kaspické moře jeden den, občas se Vrtalovi ubytují v hotelu střední třídy a pro cestu zpátky zvolí cestovatelé rovnou letadlo a auto si nechají poslat náklaďákem. Holčičky tu slouží spíš jako jakési maskoty či ozvláštnění celé cesty, než jako skutečný cestovatelský oříšek._____ 3) O zemích se samozřejmě téměř nic zajímavého nedozvíme kromě toho, že je tam krásná příroda a že tam všude jezdí i Češi nebo Slováci._____ 4) Toto home video přesto má svůj jistý půvab...asi stejný, jaký připisujeme amatérským deníkům z nejrůznějších cest, jichž je internet plný._____ 5) Josef Vrtal uvádí, že vystudoval herectví a částečně obor scenáristika a dramaturgie. Aktuálně pracuje jako TV ředitel ve společnosti CAR PR MEDIA, která se coby prodloužená ruka TV Prima stará o TV pořad Autosalon._____ 6) Pořad Autosalon nesleduji. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Ne pro nic za nic je Pepa nejzábavnější moderátor Autosalonu. Jeho komentáře nejsou strojené ani přehrávané. Prostě spontání. Vyváženost mezi “kecama a masem” je tak akorát. Vždy si vybere ukázat to zajímavé a formou, která mě vždy dostane do pocitu “hned bych jel taky”. Včetně dvou dětí na krku. Cestování prezentuje formou, že bez nadřazeneckéjo tónu komentuje co vidí a zažívá, místo trousení trapných zcestných mouder o nesmrtelnosti chrousta (viz slavná Tatra jako otravný vrchol trapnosti). Za mě nejlepší road-trip-cestopis z ČR. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Milý roadtrip pořad s neotřelým nápadem, jak vyrazit do nejméně mainstreamových oblastí světa s téměř nejmenšími možnými cestovateli. Už jen proto, že procestovali mnou tak vyhledávané destinace, jsem si tuhle podívanou nemálo oblíbil. Teď hurá na tu současnou sérii, která slibuje ještě lepší cestovatelské cíle. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama