Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Wei Man (Bruce Li) je tvrdý a poctivý policajt, který je na stopě mezinárodnímu padělatelskému gangu. Vůdce gangu je nepolapitelný šanghajský podnikatel, jehož syn i neteř obchodují s japonskou mafií, která chce teritoriálně zvětšit svůj vliv na čínském území. Vůdce gangu i japonský boss jsou mistry v bojových uměních, takže Wei Man ovládající bojová umění kung-fu rozhodně nebude mít jednoduchý úkol. (Epistemolog)

(více)

Recenze (3)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak jako film hodnotím hodně špatně, ale jako zábavu hodně dobře. Jde o to že kdyby v názvu nebylo Bruce Lee tak bych byl daleko hodnější. Li to sice asi taky neměl lehké ale i když je Leemu podobný tak jeho bojeschopnost už tak dobrá není. Nicméně tohle je film s neuvěřitelně hloupým příběhem a už jen začátek kdy sebevrahovy upadne ruka je k popukání. Pak film padá do podivnýho příběhu který nedává moc smysl a už vůbec ne když dojde na boje které jsou průměrné ale zarážely mě důvody proč bojovaly. Nicméně jsem se i přes hodně nedostatků celkem bavil. Je to takový Guilty pleasure. ()

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Poté, co nemohl zabránit sebevraždě jednoho gangstery doběhnutého obchodníka, zkouší speiální agent Wang Liang zjistit, kdo jsou skuteční mocipáni v pozadí všemožných neplech. Brzy přichází na to, že za vším stojí londýnská pěnezokazecká banda, která uvádí své padělky do hongkongského peněžního oběhu. Han,(Yin-Chieh Han)hlava této bandy, používá jako zástěrku jistou kung-fu školu... Co nás asi tak může čekat : vymlácení nejen této kung-fu školy, všemožné akční souboje, nečekaně mnoho nahoty a pro milovníky hongkongských filmů starého ražení celkem slušná zábava. ()

Zajímavosti (1)

  • Akční režii měl na starost Wong Mei. (Epistemolog)

Reklama

Reklama