Reklama

Reklama

Aquarium of the Dead

Trailer

Obsahy(1)

V důsledku nepodařeného vědeckého experimentu se mořská fauna v akváriu promění v zombíky. (Film+)

Videa (1)

Trailer

Recenze (18)

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

The Asylum neusíná na vavřínech a dál nás zásobuje podivnostmi, ve kterých platí,. že se fantazii meze nekladou. Plakát ke snímku sice opět láká na asylumácky populární žraloky, ale těch vodních zvířat je tu více. Děj se odehrává v akváriu a námětově je použita klasická šablona. Nezdařil se vědecký experiment, načež se zvířata proměnila v zombie. A začnou se dít věci. Celé se to tedy odehrává ve stísněných prostorách akvária, kde skupina lidí prchá tam a zpět za pronásledování zombie potvor. A to je vše. Na Asylum, jak se sluší a patří, není potřeba hledat nějakou logiku. Žádná tu není. Podivné chování veškerého osazenstva už jen doplňuje filmovou hrůzu spíše z diváckého charakteru. Režisér Asylumu Glenn Miller se tak vlastně vrátil ke svým předchozím snímkům ´Zoombies´ (2016) a ´Zoombies 2´ (2019), ve kterých šlo o to samé, jen v jiném prostředí. Shlédnutelné to je, pokud bude mít divák vypito alespoň polovinu flašky rumu. Potom mu už bude během sledování všechno jedno. ()

BOURQUE odpad!

všechny recenze uživatele

Už samotná „kvalita“ úvodnej scény zdôrazňuje, že sa jedná o film, ktorý nie je možné brať vážne (zombie podmorské zvieratá zaútočia na zamestnancov akvaparku). Práca s kamerou, réžia, strih a „zvláštne efekty“ a dalo by sa ešte vymenovať ďalej – nič nie je v poriadku. Len pre skalných zberateľov „bad / wrong“ filmov. Osobné hodnotenie: 25% (odpad!) ()

Reklama

gazogazo odpad!

všechny recenze uživatele

Někdo napsal v pohodě scénář a pak už zbyly jen oči pro pláč. Budget musel být seříznut ještě více a tak se k divákovi nedostaly scény s příšerami, což sem tam produkuje komické střihy, jako když typka skáče se sekerou na příšeru ale po střihu už jen padá po zádech do vody. Prostě na epic fight nebyly prachy. Škoda. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

-Asi jsme ji ztratili-Šlup-Uááá!- Snímek odkazuje na Zoombies (stejný režisér) a Zoo Eden. Tentokrát se nakazila mořská fauna - chobotnice, žraloci, delfín, hvězdice, krabi, mrož či krokodýl se kvůli viru stávají nemrtvými a hladovými. Myslel bych, že The Asylum je už natolik profláklé, že každý musí vědět, do čeho jde. A pokud ne, dobře mu tak, jeho chyba. Já se jako vždy bavil, český dabing skvělý, většina postav řve a ječí. A dal bych více, kdyby bylo méně žvanění a vícero akce včetně mrtvých. Prostředí akvarijního komplexu je skvělé a už proto jsem si film užil. A na závěr šlapající Into The Sun od Michelle Aragon. -Zašlápneme je, jen tak je zastavíme!- ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Nevím proč se mi zdálo, že když šel Daniel krmit na začátku žraloky, má ten kbelík prázdný. Skutečně byl štáb The Asylum tak líný, že tam nic nedal? Ostatně, pak když Dan vysypává kbelík do akvária, není vidět ani kapička krve, ani ryba, prostě nic. Ale to jen tak na okraj. Já jsem se u filmu celkem bavil, ale uznávám námitky ostatních, co se týče technické a herecké stránky filmu. Přesto za tu mou zábavu něco dát musím. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Filmování probíhalo v Kalifornii, a to konkrétně ve městech San Diego a Long Beach, kde štáb využil prostor místního akvária, které bylo kvůli pandemii covid-19 zcela vylidněné – film byl natočen za pouhých šest dní. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama