Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupina osmi fitness ikon z celého světa, včetně lidí jako je Jan Krasinský aka Anabolic Horse či Larry Wheels, se utkají ve vzájemné pyramidě o titul krále Strength Wars, kde v disciplínách jako jsou bench press, dřepy, dipy či deadlift vyhraje ten nejlepší. (TheEvilTwin)

Recenze (6)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Fitness nadšenci budou skákat radostí! Pro fandy youtubových Strength Wars přichází dvouhodinová verze, která je podaná jak filmově zábavnou formou, tak dokumentárním stylem s hodinovým představením postav a následnou hodinovou turnajovou pyramidou, ze které vzejde jen jeden vítěz. Po krátkém představení 150kilových, nasypaných genetických zrůd, co jedí 9000kcal denně a dřepujou váhy, o kterým se normálním lidem ani nesní, se jde na věc a v sedmi soubojích se dočkáme klasických Strength Wars, tak jak je známe. Líbil se mi výběr borců, každý je jiný, někdo strongman, někdo bodybuilder, někdo velký a někdo menší, ze známých osobností překvapí Larry Wheels nebo Anabolic Horse z Česka, kteří se spolu dokonce utkají v semifinále a já jakožto divák jsem skoro nedýchal. Výborné, intenzivní, napínavé, sakra dobře natočené a před puštěním si připravte nehty na kousání nebo antistresový míček. Pro fanoušky povinnost, ke stáhnutí běžně na českých serverech. ()

Litvicek 

všechny recenze uživatele

Jako obrovský fanoušek originálních válek, jsem si nenechal tento počin ujít. A výsledek? Pětihvězdičková euforie. Budu samozřejmě působit zaujatě ale skoro dvě hodiny čiré zábavy převedené v dokumentárním stylu, které vygradují do závěrečné bitvy, tomu nejde dát méně, než pět hvězd. Jako fanoušek, děkuji. Honza výborně reprezentoval a výběr borců obecně byl pestrý a velmi zajímavý. Jen mi tam chyběl Faceless. ()

Reklama

Sunwheel 

všechny recenze uživatele

YouTube videá sa dostali ku Generation Iron a ten z toho spravil celovečerák. Dojem z videí sa prakticky nezmenil. Pridala sa k tomu veľmi jemne filmová pachuť niečoho väčšieho a pre fanúšikov tohto mixu strongmanstva a powerliftingu vzniká povinnosť to vidieť. Pre zvyšok filmového klubu bude toto skôr niečo ako jednorázová freakshow na YouTube. ()

oasismanik 

všechny recenze uživatele

Jorge to veľmi dobre zhrnul, čakalo sa na to dosť dlho /natáčalo sa to vyše roka pred premierou/ pozeralo sa na to dobre, nejaké výrazne prešľapy tam neboli a pustiť si to ako motiváciu pred tréningom je najlepší spôsob ako si to vychutnať. Tetzel je skvelý moderátor a niektoré jeho hlášky sú už medzi zasvätenými kultové. Nezainteresovaný divák alebo necvičenec asi úplne nedocení akú obrovskú námahu je treba vynaložiť na to, aby ste niečo takéto prežili, takže klobúk dole pred všetkými súťažiacimi. Tá prvá predstavovačka bola celkom zaujímavá, len potom už tie samotné warky nabrali tak rýchly spád, že ste si ani neuvedomili ako a bol koniec. Vyhovuje mi o dosť viac pôvodný formát cca 20 minútoviek zložených vždy z jedného duelu /nájdete na youtube/. Ale fajn. Ak by Vás trochu zaujímalo aj zákulisie, taktiež nájdete na youtube videá z USA na kanále českého súťažiaceho Anabolic Horse. ()

Jorge4005 

všechny recenze uživatele

Abych se přiznal měl jsem strach, že Strenght Wars poté co ji koupí Generation Irons nebude to co dřív. Jediný film co jsem od nich viděl, ale nedokázal dokoukat byl Calum Von Moger: Unbroken. Což byl film o tom že sypač dělal v posilovně blbosti zranil se a bohužel musel vysadit a přišel o všechny svaly. Smutné. Celé promo válek jako bylo a nebylo. Původně už měli vyjít minulý rok. Vyšel trailer a nic. Po déle než půlroční odmlce. BUM ! Války jsou !! za měsíc... Jako vážně ? Tak nějak lidi zapomenuli a místo toho aby jste je vydali, tak vypouštíte trailery, které stejně moc lidí nepřitáhli. Přejdeme raději k hodnocení. Strenght Wars 2020 dopadli dle mého relativně dobře. Jde vidět že šli hodně svojí cestou což je na jednu stranu dobře, ale na tu druhou špatně. Úvod se povedl což nevím jestli je díky produkci, ale spíše díky závodníkům kteří působí sympaticky. Zkrátka mezi těmito sypači si najdete spoustu oblíbených. Osobně překvapil Blaine Summers. Asi nejvíc jsem byl skeptický z toho že přešli z epizodického formátu na jeden film. Což bylo odvážné a z části se to vyplatilo. Film má neskutečné tempo. Uteče to rychle, až si řeknete to je celé ? Souboje mi přišli strašně na jedno brdo. Duely byli trochu sestříhané což ničí celkový dojem. Je třeba, ale pozitivně hodnotit některé zpomalené záběry které působili skvěle (finální souboj). Místy bohužel působí zbytečně. Film by se dal rozdělit na dvě půlky představení sportovců a pak už jen války. Což mi osobně nesedí. U německých a českých tvůrců se mi vždycky líbí taková ta předehra, kde sportovci nabití energií melou ty motivační kecy. Co mám rád. Asi bych víc uvítal epizodní formát, jako byl doposud. Například první týden vyjde jeden souboj z 20 až 30 minutovou stopáží a takhle dál. Aby si je člověk pořádně vychutnal. Ještě bych popíchl produkci za to že si nenechali poradit od tvůrců z německa a česka, kteří tam byli. Tetzel jako moderátor prokazuje svoje kvality. Jan Krasinský předvádí skvělé výsledky. Shrnutí SW USA: přijde mi že se vydařili jen tím že sehnali špičkové soupeře pár známých tvářích. Slepili to dohromady a ono se to povedlo. Napoprvé dobrý, ale když máte vedle sebe lidi pro které je točení válek denní chleba. Bylo by dobré to s nimi konzultovat a posunout to o level výše. ( PS: zabilo by vás napsat váhu jak v librách tak i v kg) ()

Zajímavosti (2)

  • Ve filmu se objevil i zástupce za Českou republiku Jan Krasinský aka Anabolic Horse. (TheEvilTwin)
  • Film vznikl jako dokumentární dvouhodinová adaptace youtubové série „Strenght Wars“, která má na svém kanále už desítky dílů vzájemných soubojů. (TheEvilTwin)

Reklama

Reklama