Reklama

Reklama

Ví o tobě

(seriál)
  • Velká Británie Behind Her Eyes
Trailer

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Svobodná matka naváže milostný poměr se svým šéfem na psychiatrii a zároveň se spřátelí s jeho záhadnou ženou. Zaplete se tak do zvrácené a nebezpečné hry. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Výborne mysteriózne zahrané a vynikajúce rozuzlenie. To je to pozitívne, čo na diváka čaká. Škoda len, že to nebol nejaký film do dvoch hodín, pretože šesť častí je zbytočne zaťažené balastom červenej knižnice. Len málo chýbalo do dokonalosti a predsa tu niečo zásadné chýbalo. Ako nápad ale hodnotím veľmi dobre. 70% určite, možno neskôr viac. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Od prvého dielu Vám tvorcovia dávajú decentne najavo, že sa tu odohráva niečo divné. Klasická zápletka, kde je muž nešťastný zo svojho manželstva, a tak flirtuje s inou. Následne zisťujete, že v tom manželstve naozaj chýba pohoda a prevyšujú zvláštne situácie. Postupne si začnete vytvárať viaceré teórie čo, prečo, ako, pretože odpovede dlho nedostávate. Na záver dostanete vysvetlenie a aj zvraty, ktoré povýšia klasiku na niečo viac. V konečnom dôsledku celkovú pointu oceníte až deň po pozretí, kedy si začnete vyhodnocovať jednotlivé udalosti, či to teda sedí/nesedí. Za mňa je tam veľa dobre premyslených detailov, ale občas haprujú veľké veci. Hlavnou hviezdou, ak nebudem rátať finálne rozuzlenie, je Eve Hewson, ktorá zaujme po všetkých stránkach. Seriál, ktorý boduje predovšetkým samotným záverom, čo je teda skôr filmová disciplína (Šestý smysl, Miluj bližního svého,...). ()

Reklama

Nikol10 

všechny recenze uživatele

Musíte se prokousávat otravnou, červenou knihovnou. Přičemž herci mezi sebou nemají ani ten nejmenší kousek chemie. Jsou spíše nesympsticti. Obzvlášť Louise. Zato Adéle jsem jako jediné fandila. Kdybych nečetla komentáře, po dvou dílech to vypnu , jaká to byla nuda. Ale od čtvrtého dílu se tam konečně začne něco dít. A závěr teda parádní. Kdyby sérii zkratilina na tři díly a vybraly pěknou herečku do role Loiuse, tak jdu klidně výš. Takhle ne. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Věčná škoda, že první čtyři díly občas připomínají cosi od Rosamundy a toho tajemna je poskrovnu. Teprve v páté a hlavně popslední epizodě se konečně začínají obracet karty do té doby zakryté. Samozřejmě, že ten šestý díl je TOP a vysvětluje vše, čemu jsme zatím nerozuměli. Moc hezky to Rob vykombinoval! ()

kocik1 

všechny recenze uživatele

Nejvíc to připomínalo takové ty srdceryvné románky, kdy šílená hrdinka zavřená ve věži brání už jen svou existencí vznikající lásce tam venku. I tak ale byly všechny ústřední vztahy tak podivný, že pochybuji o tom, že by je chtěl někdo rozvíjet a cítil k jejich protagonistům něco jiného než pachuť, Závěr měl umožnit zřejmě možnost další série, protože jinak nelogické tupé chování Luisy hraničilo až s demencí. Zkrátka celkem zajímavý námět, překvapivý konec, ale ten scénář měl být vypilovanější. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (1)

  • V každej epizóde sa nachádza sexuálna scéna. (Sticks)

Reklama

Reklama