Reklama

Reklama

Ví o tobě

(seriál)
  • Velká Británie Behind Her Eyes
Trailer

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Svobodná matka naváže milostný poměr se svým šéfem na psychiatrii a zároveň se spřátelí s jeho záhadnou ženou. Zaplete se tak do zvrácené a nebezpečné hry. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

Merkin 

všechny recenze uživatele

Proč proboha někdo přeloží snímek nazvaný v originále Behind her eyes (i kdyby se tím myslelo jenom "Za jejími zády", ale tady to může mít milion dalších symbolik) jako "Ví o tobě" (přičemž kdyby se tím původním myslelo jenom ono "za jejími zády", tak "ví o tobě" divákovi tak trošku prozradí zápletku ne - byť teda tady u té fantasmagorie teda naštěstí ne). ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opustil ji kvůli jiné, jediným mužem jejího života je tak sedmiletý syn. Jenže pak se objeví on. V jednom londýnském baru. Sám, okouzlující, evidentně bohatý. Louise a David. Možné SPOILERY. Rozvedená sekretářka pracující v psychiatrické poradně a (jak záhy zjistí) její nový šéf. Ženatý samozřejmě. Jenže jiskra už evidentně přeskočila. A vzápětí pozná i jeho permanentně posmutnělou ženu Adele. Jejich „přátelství“ je vším jiným než normálním a z téhle sítě bude těžké se dostat. Psychiatr a léčená narkomanka. Uvidíme, kdo bude nakonec největší cvok. Od počátku jsem se obával provětrávání tajemna a mystické roviny. Stále se propojuje současnost i minulost, u které budou stěžejní okolnosti v případě kamaráda z léčebny Roba. Dotkneme se motivu astrální projekce, ale o té raději nic prozrazovat nebudu. Některé sekvence poslední epizody jsou mírně kostrbaté a ukvapené, ale díky pointě dokážu všem těm magickým čachrům odpustit. Vyvrcholilo to pro mě vlastně nečekaně, a i když výsledek nabídl několik pochybností i možných interpretací, zklamaný nejsem. A už vůbec nelze být zklamaný z herců. Tvůrcům se povedlo zejména obsazení Louise soustředěnou Simonou Brown. Navíc ty její oči… Postupně si mě herecky získala i Eve Hewson, která tak nějak zosobňuje touhy nejedné podváděné ženy. „Oba jsou mnohem šťastnější se mnou než spolu. Aspoň jednou si nechci dělat hlavu s city ostatních!“ ()

Reklama

Heyyy 

všechny recenze uživatele

Poslední díl s vrcholnou pointou dost ujetej, ale celková atmosféra perfektní. Kdo tvrdí, že to celé odhadl už během prvních pěti dílů, pěkně kecá... To je asi jako kdybyste přišli k postřelený mrtvole a až po pitvě by se ukázalo, že dotyčný umřel hlady :D stejně nepravděpodobný rozuzlení jako v tomhle seriálu :D ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komorný, tak trochu ťažko zaraditeľný seriál, pretože už len popis kombinácie žánrov je určitým spoilerom. Najlepšie vopred nič nečítať, v čom som osobne urobil chybu, ale našťastie som sa nedozvedel všetko. Seriál skvele graduje, ale pozor, nie je to ten prípad, kedy je každá epizóda lepšia než tá predchádzajúca, tu ide skôr o vyhodenie výhybky niekde v dvoch tretinách deja. Hereckému ansámblu dominuje Eve Hewson, Simona Brown taktiež odvádza skvelú robotu a nakoniec som prišiel na chuť aj Tomovi Batemanovi. No a Robert Aramayo je už dnes Elrond, takže asi ním bude už navždy, aj takto spätne. I keď všetko do seba logicky zapadlo, druhá séria by nemusela byť vôbec od veci, ale mohlo by ísť aj o prúser... ()

Arkagas1989 

všechny recenze uživatele

Tak zaprvé, když jsem četla knihu, říkala jsem si jestli tohle myslela autorka opravdu vážně, nebo co to jako má být. Je to řádný psychothriller s naprosto nečekaným koncem a myslím, že Netflix se toho chopil víc než dobře! Eve Hewson byla trefa do černého, miluju její obličejovou mimiku a to jak umí zahrát absolutní chlap i vstřícnost. Celý příběh šlape podle knížky s menšími úpravami, ale budiž odpuštěno. Tak jako v knize tady sledujeme takové vztahové drama, které asi není úplně v pohodě. Jasně, vysvětlení proč se tady nedozvídáme tak nějak postupně, jako spíš naráz, ale ani to za mě seiálu neubírá na kvalitách. Je to taková typický wtf thriller, který si ale pustíte naráz a pak si budete říkat co to vlastně bylo. Za mě účel splněn, jelikož jsem se nenudila. Osobně dávám 7/10 ()

Galerie (66)

Zajímavosti (1)

  • V každej epizóde sa nachádza sexuálna scéna. (Sticks)

Reklama

Reklama