Reklama

Reklama

Ví o tobě

(seriál)
  • Velká Británie Behind Her Eyes
Trailer

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Svobodná matka naváže milostný poměr se svým šéfem na psychiatrii a zároveň se spřátelí s jeho záhadnou ženou. Zaplete se tak do zvrácené a nebezpečné hry. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

Addam 

všechny recenze uživatele

Za mě super. Ze začátku spíše pomalejší rozjezd, ale vzhledem k tomu, že miluju mysteriózní žánry, tak jsem vydržel a závěr byl opravdu nečekaný. Není to na 5* ale když tady vidím ty hodnocení, tak tomu chci trochu pomoct. Za mě škoda, aby ten seriál zapadl. Obsazení super, není to ani zbytečně natahované a konečné rozuzlení mi rozhodně nepřijde nějak tuctové. ()

waits 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První epizody jsou na hraně lehce tajemné vztahové limonády, kterou bych, pokud by takto byla míněna žánrově od počátku do konce, zcela jistě nedokoukal. Nicméně nahlodán příslibem dějových veletočů jsem vydržel a dočkal se tedy i překvapivého (bez ironie) finále, které sice není stoprocentně novátorské (vzpomněl jsem si na jeden starší thriller s podobnou koncovkou, jehož jméno kvůli spoilerování nebudu uvádět), ovšem i tak naplnilo očekávání. Kdyby byla miniserie o polovinu kratší a herecké výkony nebyly někdy tak směšně křečovité mohla to být svižná,zajímavá a zábavná podívaná. Takto ve výsledku nevyvažený dojmový průměr. ()

Reklama

Heyyy 

všechny recenze uživatele

Poslední díl s vrcholnou pointou dost ujetej, ale celková atmosféra perfektní. Kdo tvrdí, že to celé odhadl už během prvních pěti dílů, pěkně kecá... To je asi jako kdybyste přišli k postřelený mrtvole a až po pitvě by se ukázalo, že dotyčný umřel hlady :D stejně nepravděpodobný rozuzlení jako v tomhle seriálu :D ()

Arkagas1989 

všechny recenze uživatele

Tak zaprvé, když jsem četla knihu, říkala jsem si jestli tohle myslela autorka opravdu vážně, nebo co to jako má být. Je to řádný psychothriller s naprosto nečekaným koncem a myslím, že Netflix se toho chopil víc než dobře! Eve Hewson byla trefa do černého, miluju její obličejovou mimiku a to jak umí zahrát absolutní chlap i vstřícnost. Celý příběh šlape podle knížky s menšími úpravami, ale budiž odpuštěno. Tak jako v knize tady sledujeme takové vztahové drama, které asi není úplně v pohodě. Jasně, vysvětlení proč se tady nedozvídáme tak nějak postupně, jako spíš naráz, ale ani to za mě seiálu neubírá na kvalitách. Je to taková typický wtf thriller, který si ale pustíte naráz a pak si budete říkat co to vlastně bylo. Za mě účel splněn, jelikož jsem se nenudila. Osobně dávám 7/10 ()

Doomcourier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale jo, mělo cenu se na to podívat. První čtyři epizody jsou v podstatě jen nezajímavé drama o třech zajímavých postavách, ale konec rozhodně nezklamal. Naopak překvapil! Rozhodně existuje hodně lepších seriálů/minisérií, ale tento seriál si zakládá na pomalu vystupňováném příběhu, který dokáže nakonec překvapit. Takže pokud vám pomalejší příběhy nevadí, tak tohle by mohl být kousek pro vás. Jo a musím vyzdvihnout skvělý výběr písniček (nechybí ani moje oblíbená Agnes Obel). ()

Galerie (66)

Zajímavosti (1)

  • V každej epizóde sa nachádza sexuálna scéna. (Sticks)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno